"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Caymanı mı daha çok beğeniyorsunuz boxster ı mı? ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| otomotiv mühendisi adayı | Re: Caymanı mı daha çok beğeniyorsunuz boxster ı mı?
boxter fotosu da koysaydın keşke.. cayman daha güzel bence ama gene de kötü. 911 i gördükten sonra bunlar hiiç hoşuma gitmio hem de hiç
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Re: Caymanı mı daha çok beğeniyorsunuz boxster ı mı? ![]() |
| | |
| | #4 |
| Re: Caymanı mı daha çok beğeniyorsunuz boxster ı mı?
bir bekleseydin keşke ![]() bence caymanın görünüşü çok güzel... ama nedense biryerde birşey var... arabayı çok kullanası gelmiyor insanın... çok güzel bir biblo gibi... boxster bence görünüş olarak daha kötü ama daha bir kullanmaya teşvik eden bir araç.. Mesajı son düzenleyen artofrally : 20-10-2006 - 03:53 |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Cayman'ın arkasına zor alışırım..Boxster'ı daha çok seviyorum |
| | |
| | #6 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Kesinlike Cayman diyorum... Boxster'ın Cayman'a göre roadster olması dışında hiç bir artısı yok bence...
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
bu arada teknik tablo ve anket güzel gider bu konuya
__________________ |
| | |
| | #9 |
ya autocarın son testlerinde cayman için o kadar güzel şeyler söyleniyorki... yani arabayı beğenmemek için hiçbir sebep kalmıyor.... yaptıkları her testi açık ara alıyor rakipleri çok daha güçlüyken ondan... yanlız benim kafam... hala top gear da jeremy clarksonun... çok güzel çok kıvam bir araba... ama sanırım ruhu eksik gibi bir yorumunda kaldı.. |
| | |
| | #10 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
cayman
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|