"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006 | VTEC'e hangi debriyaj
arabada debriyajı değiştirmenin vakti gelmiş gibi gözüküyo arkadaşlar ... arabayı aldığımız adamın ustasını arayıp sormuş kuzenim , exedy ile ngk var demiş , ben ngk tavsiye ediorum diye de eklemiş ... aklımıza takıldı , NGK ne alaka diye ? bilgisi olanınız bi yardımcı olursa sevinirim ... |
| | |
| | #2 |
| nuriQocca |
NGK ne aLaka buji markası değil mi o spor debriyaj mı takıLacak normaL mi?
__________________ design by ® |
| | |
| | #3 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006 |
evet işte ngk elektrik aksam hep buji , buji kabolosu falan üretir , şaşırdık biz de
|
| | |
| | #4 |
sonuç olarak hem bu NGK olayı , hem de vteclere üretilen debriyaj baskı-balatalar hakkında bilgi edinmek için açtım konuyu ... çünki yakın zamanda almamız lazım ... aynı usta NGK denilen için 250 , exedy için 350 gibi bişey demiş ... |
| | |
| | #5 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt |
Exedy şehir içi trafikte biraz rahatsız edebilir titreme yapar ama keyiflidir exedy tavsiye ederim
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-05-2005 Şehir: safranbolu Yaş: 24 Otomobil: Aile tipi VTI |
kuzenin anlamıyo mu bu işten kolpa fomoco Mesajı son düzenleyen HiAxiSheytan : 23-06-2008 - 02:27. |
| | |
| | #7 |
v-tec geldi z-tec yalang oldu mu diyosun pis japon
|
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-05-2005 Şehir: safranbolu Yaş: 24 Otomobil: Aile tipi VTI |
nkg de demiş olablir ferhat tam hatırlamıorum?
__________________ |
| | |
| | #9 |
kanka koray exady tavsiye etmiş , damdan düşenin hali hesabı , dinleyelim derim |
| | |
| | #10 |
exedy aldım tşekkürler
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| debriyaj, hangi, vtec'e |
| Konu Seçenekleri | |
|
|