"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| by AT = Almancı Taner | Verdiğimiz Honda TypeR siparişimizin geç gelmesi
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 3 ay önce denizli honda bayiisinden bir tane kırmızı TypeR sipariş vermiştim. Yaptığımız sözleşmeye göre aracın eylül ayı icerisinde gelmesi gerekiyordu. Fakat ne yazık ki aracım hala gelmedi. Bunun üzerine bayii ile görüşmem sonrasında bana aracı ancak ekim sonunda teslim edebileceklerini söylediler. Bende cevap olarak bunun üzerine bana neden ekim değil de tarih olarak eylül ayı verdiniz diye sordum. Karşılığında bana Honda Türkiyenin elinde siyah ve gri olduğunu fakat kırmızı renk konusunda sıkıntı yaşandığını belirtiler. Biraz önce kendim honda türkiyeyi aradım ve sıkıntımı dile getirdim. Bana döneceklerini söyledier. Yıllardır opel kullanıcısı olduğum için honda markasına yabancıyım. Arkadaşlar sizlere sormak istediğim sizler 0 km araç alırken honda ile böyle bir sorun yaşadınız mı? Honda Türkiyede genel olarak böyle sorunlar yaşanıyor mu?
__________________ always AT by AT |
| | |
| | #2 |
| Russian Girls Fan | Re: Verdiğimiz Honda TypeR siparişimizin geç gelmesi
Öncelikle geçmiş olsun.... Fakat bir şey söyleyim...Burda herkes CTR diye kıvranırken,daha nerde gelmicek mi hemen alalım derken Temmuz ayında Mutluhan'da bir tane kıpkırmızı CTR vardı ve de sahipsiz 66k ytl'yi veren herkesin olabilirdi...Ama kimse oralı bile olmadı...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| by AT = Almancı Taner | Re: Verdiğimiz Honda TypeR siparişimizin geç gelmesi
çok teşekkür ederim gercekten çok ilginç. çok şaşırdım şimdi ve üzüldüm acıkcası ![]() aslında bu tarz arabaları büyük bayiilerden sipariş vermek daha mantıklı gibi arkadaşlar. inşallah bizim içinde hayırlısı olur.
| | |
| | #4 |
| Russian Girls Fan | Re: Verdiğimiz Honda TypeR siparişimizin geç gelmesi
Walla CTR ı gördüm bindim içine falan dedim,kaça satıldı bu aldığım cevap sahibini bekliyor 66.950 ytl verirseniz sizin olabilir diyo ben de şaşıyorum...Bir tane gri sattık diyor ve bu da ikincisi....Ben de dedim ki millet kırılıyor CTR için; Bizi arayan yok deyince...Ben de buraya yazmadım.... Bu arada senin Eyül ayı içerisinde demişler yani daha Eylül çıkmadı....Biraz daha sabır diyorum...
__________________ |
| | |
| | #5 |
çok teşekkür ederim ama anlatığınız gercekten çok ilginç. bizde sabretdeceğiz artık
| | |
| | #6 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
| Re: Verdiğimiz Honda TypeR siparişimizin geç gelmesi
eger ellerınde kırmızı yoksa ıngıltereden dırek gelıcek demektır,buda 2aydır en az sız sıparıs verelı 3ay olmus,bu sure yeterlı aslında 3ayda gelmıs olması gerekıodu bence suc bıras sıparıs verdıgınz bayıde.ben 2hafta once sıyah hb aldım antalyadan sıparıs verdım ıstanbuldakı stoktan geldı 1hafta bekledım.bence eylul sonu gelmelı sıparıs verdıgınız arac...
|
| | |
| | #7 |
ilk önce sizin aracınız hayırlı olsun. inşallah kazasız belasız günlerde binersiniz. bende çok şaşırdım gercekten tekrar konuştukdan sonra buradaki honda bayiimiz ekim ortası gibi gelir dedi. fakat bende daha net alabilmek bilgi için honda türkiyeyi kendim bugün aradım. sıkıntımı ilettim görüşme sonrasında bana döneceklerlerini söylediler. teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur artık.
| | |
| | #8 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
saolun sızınkıde sımdıden hayırlı olsun,su kadarını soylıım ama bekledıgınıze degıcek ![]() |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
Abi Allah hepimize böyle dertler versin ![]() Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. |
| | |
| | #10 |
arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. inşallah hayırlısı olur
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|