"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 18-07-2007 Yaş: 26
| Selamlar..
a3'dü passat'tı sorento idi derken dün Honda Mutluhan'dan Elegance paket Honda Civic aldık.. Bu aracı üstte saydıklarımın arasına iç dizaynına karşı olan önyargımdan ötürü hiçbir zaman almamıştım..Aslında 2003 modelini kullandım 2 hafta ve performansı beni çok etkilemişti Honda'nın.. Ancak Mutluhan'da yine elegance paket otomatik siyah civic'i test ettikten sonra bütün önyargılarım yerini heyecana bıraktı.. Aracım inş. Perşembe ve ya Cuma günü en geç elimde olacak.. Mugen hakkında birkaç bilgi verirseniz sevinirim.. Motor hariç jant ve arka spoyler olayını düşünüyorum kısmetse..Mugen'den yaptığımız herhangi bir işlem bildiğim kadarıyla aracı garanti dışına çıkar mıyor?Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
Bekir öncelikle hayırlı olsun.. Mutluhan Mugen'in Tr temsilcisi aynı zamanda... aracın garantiden çıkmaz..Mugen göreceli olarak pahalıdır bu nedenle... |
| | |
| | #3 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
hayırlı olsun ve hoşgeldiniz.. |
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Hoşgeldin aracında hayırlı uğurlu olsun Honda olsun gerisi farketmez
__________________ ![]() Mapped by StLegaL |
| | |
| | #5 | |
| Alıntı:
Zaten içerde Mugen kitli araçları gördüğümde anlamıştım.. ![]() Park sensörlü Elegance paketi 39.000 YTL'e maloldu acaba daha uygun fiyata edinebilir miydik bu aracı? | |
| | |
| | #6 |
| |
| | |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() Örneğin; Devir göstergesinde diğerlerinin bittiği yerde fiteng başlar ![]() Araç elime ulaştığında kısmetse resimlerinide eklerim buraya | |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
hosgeldin Bekir..
__________________ спорт.. |
| | |
| | #10 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
__________________ ![]() Mapped by StLegaL | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|