"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ
Sağol adaş... Cem bütün arkadaşlarımı zorla alıştırdım.. Takmayanını görürsem de bayağı söylenirim.. Biz ailece sadece ön koltukta değil arka koltuklarda da kullanıyoruz..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #22 |
Sevmedik galiba konuyu... şimdi emniyet kemeri takacan, bir sürü yorulacan ne gerek var di mi.. Hakan abi s2000 le nasıl gazladım konusu açsa tadından yenmezdi ama...
| | |
| | #23 |
| Senior Member | Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ
Hakan abi bu konu üzerindeki hassasiyetin için seni tebrik ediyorum. Benim babama da bahsedilse bundan çok iyi olacak, benim sözümü pek dinlemez, takmaz kendisi malesef, burdan ona 5 ağaç cezası verilmesini istiyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
gayet güzel bir kampanya... fakat daha efektif olması için takmayan arkadaşlar bize yardımcı olurlarsa daha güzel olur diye düşünüyorum... çünkü herkesin çeşit çeşit takmama sebebi oluyor -ruhum sıkılıyor , hareketlerim kısıtlanıyor , elbisem kırışıyor , birşey olucaksa herşekilde olur... böylelikle genel problemleri gördükçe belki bunlara uygun konuşmalar da yapılabilir. dipnot: gerçi konuşarak ne halledilebiliyorsa şu dünyada o da ayrı konu |
| | |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
executive... misal neden takmıyor baban sebep olarak ne ileri sürüyor?
|
| | |
| | #26 |
Sağolasın... 93 yılından beri takıyorum..94 yılında Doğan s almıştık arka emniyet kemer bağlantıları var kemerler yoktu..uzun uğraşlardan sonra onlarıda bulmuştuk... bir de farlarımı yakmazsam huzursuz oluyorum..var bir eksik diye.. İş ağaç cezası ile hallolsa Erhan 5 değil 500 yazar.... burda bilgileri ve videoları bir göster en azından rahatsız eder... Bu başlığı biraz da bu nedenle açtım.. anlatmaktan çok fotoğraf, video ve bilgiler daha etkili oluyor...
| | |
| | #27 | |
| Senior Member | Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ Alıntı:
Normalde de ben dedikten bir 10km sonra takar, dururken takmaz, araba hareket halindeyken takar bi de çoğunlukla.Ben anahtarı sokmadan takarım. Arkadaşlarımın "o ne lan öyle acemi şöförler gibi" demelerine rağmen şehiriçi bile olsa her zaman takıyorum, bu huyumu seviyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #28 |
| Senior Member | Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ
Hakan abi, ben bu siteden sürekli bahsediyorum babama ama adam kendisini çocuklarının dersine, sağlığına(böyle doğal şeylerle çok yakından ilgilenir, bi nevi doktor gibi. ) adamış, başka birşeyi pek düşünmüyor, düşünüyorsa da ben bilmiyorum. Gerçi bu konu da sağlıkla direk bağlantılı ama babam genel olarak ağzımdan "araba" kelimesi ya da onunla ilgili birşey çıktığı zaman sinir oluyor çok ilgileniyor bu çocuk, başka birşey düşünmüyor diye.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #29 |
Acemi diyen halt etmiş...sana onu diyen bilinçsiz ki hiçbir zaman usta olamaz olsa olsa apaçi olur.. Belli bir yaştan sonra değişiklikler zor.. Baban senin dediğini yapmıyor değil ama hemen kabullenmyor demek.. Size de çok düşkün olduğuna göre ordan girebilirsin konuya.. Kemerin hayat kurtardığını ve size olan bağlılığının devamı için en önemli şeylerden biri olduğunu usturuplu anlatırsan hak verir...
| | |
| | #30 |
| Accord 2,4 190hp 240nm Kayıt Tarihi: 28-11-2004 Yaş: 28
Bir çok arabada standart olarak sunulan ve araç harekte geçince kemer takana kadar öten sesli uyarı sistemi bence her araçda zorunlu olmalı. en azından bazı insanlar lanet olsun der takar belki. Hoş onu da koltuğun arkasından geçirip takanlar var ama belki üşenip adam gibi takarlar...
__________________ İLKAY |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|