"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ
kaptan herkese emnıyet kemeri taktırana kadar bu kampanyalar sürecek mi?
__________________ |
| | |
| | #12 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
Bir kac video da benden ![]() 1. 2. biraz komik ama acı bir gerçek 3. Kazanın vücut üzerindeki oluşturduğu darbenin güzel bir anlatımı
__________________ Mesajı son düzenleyen BlackEmperor : 21-11-2006 - 14:14 Sebep: kampanya calışmaları |
| | |
| | #13 |
| Eski Member | Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ
Videolar açıklayıcı saolasın.
__________________ |
| | |
| | #14 |
120 km hızla giderken duvara carptıgın anda 67 metreden düşmüş gibi oluyorsun ve kaza yaklaşık sanıyenın 1/20de gercekleşiyor insan üzerinde bu ivmeden dolayı 10 tona kadar basınc biniyor. gerisini siz düşünün...
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Accord 2,4 190hp 240nm Kayıt Tarihi: 28-11-2004 Yaş: 28
Çok güzel bilgiler umarım artık takmayanlarda takar...
__________________ İLKAY |
| | |
| | #16 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ Alıntı:
Bezdirene kadar..Team Honda imzasını görenin aklına emniyet kemeri gelene ve her takmadığında vicdan azabı çekene kadar...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. | |
| | |
| | #17 |
| bağa bişi olmazz | Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ
emniyet kemeri takmayanlar ya yolda Hakan abiyle denk gelirsekte kemer takmadığımı görürse diye bile olsa takacaklardır |
| | |
| | #18 |
| Savaşçı Kedi TOTO Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 41
Çok güzel bir konu.. Tebrikler... Bu konuda gerçek hayat tecrübeleri olan birçok insan ile tanıştım... Gerçekte, herhangi bir araca bindiğiniz an itibarı ile hayatınız için yapabileceğiniz daha büyük bir koruma yok... Otobüs, tren, feribot vs dahil olmak üzere hareket eden tüm taşıtlarda kullanmak gerekli..
__________________ Ne aradığını bilmeyen, Ne bulduğunu anlayamaz ! |
| | |
| | #19 |
| bağa bişi olmazz | Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ
blackemperor videolar için teşekkürler,2.yi biliyordum ama 1 ve 3 çok güzelmiş.
|
| | |
| | #20 | |
| bağa bişi olmazz | Re: Team Honda- NEDEN EMNİYET KEMERİ Alıntı:
bende vardı bi ara silmiştim bikaç tane,yeniden araştırma yaparken bunu buldum ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|