"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-10-2007
| Konfor Hakkında Bilgisi Olanlar! Yay-Amortisor
Merhaba arkadaşlar, Honda HR-V bir aracımız var. 99 Sport model. Araçtan çok memnunum fakat tek sıkıntımız iç konfor. En ufak bir çukura girdiğimizde bile sarsıntıyı çok hissediyoruz. Yani aynı çukura başka arabayla giriyoruz okadar içerde hissedilmiyor. Çukurlarda içerdeyken fazla sarsılmamamız için neler yapılabilir ? İnternette HRV için spor yay buldm 480 ytl. Yayı değişsem sorun gidermi yada ne gibi bir uygulamayla içerideki şiddeti azaltabilirim? |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
spor yay daha beter eder arabayı bence servise gidip yürüyen aksamınızı bi kontrol ettirin |
| | |
| | #3 |
|
cabriolet geçen ay ostimdeydim bir usta yürüyen aksanının iyi olduğunu söylemişti. Araç hakkında yazan bilgilerde şu satır yer alıyor : " HR-V'nin süspansiyon sistemi yol bozukluklarını çok iyi filtre edemiyor. Yayvan kasislerden geçerken hafifçe havalanan karoser çok kısa sürede kapanan süspansiyon sayesinde fazla yaylanmıyor " işte bunu engellememiz gerekli sanırım |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
zaten aracına göre spor yay ve amortisör üretilmiş mi önce onu araştırmak lazım öyle bi düşüncen varsa hr-v bayağı az var piyasada |
| | |
| | #5 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
yumuşak yay bulman lazım , sport olmayan modelin yayları olurmu acaba ?
__________________ |
| | |
| | #6 |
|
Spor yay var araca göre zaten. 480 YTL. Amortisör rastlamadım hiç... Çözüm nedir acaba bu sarsıntıyı en aza nasıl indiririz? Araçtan çok memnunum oyüzden gerekli konforu saglamak istiyorum |
| | |
| | #7 |
|
yumuşak yayla olay çözülürmü sizce? Yoksa açıklamada dendiği gibi süspansiyon denilen aksanındamı değişmesi lazım ?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|