"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | kaza yaptım maliyet hakkında bilgi
arkadaşlar dün aşti önünde 70le giderken birden direksiyon kontrolumden çıktı 3 kere yanladım arabayla sonunda toparlıyamadım sağda duran dolmuşun altına girdim. çok şükür bende ve dolmuşun yolcularını en ufak bi çizik yok. sormak istediğim şey arabanın şasesi düzelcek, ön tampon, sağ sol çamurluk ve kaput değişicek bide sağ far değişicek. işçilikle birlikte sizce kaça patlar bu iş bana? sol çamurlukta bişey yok aslında ama benden önceki sahibi soldan kaza yapmış ve güzel yapılmamış bende hazır bunlar değişicekken oda değişsin dedim. yardımlarınız için teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: kaza yaptım maliyet hakkında bilgi
gecmıs olsun kardesım...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| naturally aspirated only | Re: kaza yaptım maliyet hakkında bilgi
geçmiş olsun maliyet bilmemki
|
| | |
| | #4 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Re: kaza yaptım maliyet hakkında bilgi
geçmiş olsun...
|
| | |
| | #5 |
| PabLo EscObaR | Re: kaza yaptım maliyet hakkında bilgi
geçmiş olsun |
| | |
| | #6 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Re: kaza yaptım maliyet hakkında bilgi
Yagan gecmıs olsun kardesım ya sase duzeltme cok tutmaz ama dıger parcaları sıfır alırsan masraf yuksek olacaktır . senın su sasmaz dakı usta bulamaz mı parcaları ordan fıyat baya makul sevıyeye ıner |
| | |
| | #7 |
| Senior Member | Re: kaza yaptım maliyet hakkında bilgi
Yağan geçmiş olsun. ![]() Aracın kaskosu yok muydu?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: kaza yaptım maliyet hakkında bilgi herkese çok teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar beni en ii siz anlıyosun iiki varsınız |
| | |
| | #9 | |
| Senior Member | Re: kaza yaptım maliyet hakkında bilgi Alıntı:
parçayı sıfır alıyım diyorum çünkü bu araba sağolsun çıkmacı çıkmacı dolaştırdı beni oralardaki fiyatlar sıfıra yakın olunca umudumu kestim eyv dostum arabayı yeni almıştım daha kasko yapmaya vakit kalmadan girdik dolmuşa | |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: kaza yaptım maliyet hakkında bilgi
Aman diyin Yağan, bayiden çıkarmadan yaptırsaymışsın keşke. ![]() Araba neydi bu arada? Hayırlı olsun.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|