"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 34-YGJ-59 |
merhaba arkadaslar. yenı uye degılım fekat honda forumuna ılk kez konu acıyorum. ve bır rıcam var bu topıcte integrayı tartısmak ıstıyorum . integra almayı dusunuyorum cunku . genelde bır araba almadan once parcalarını almaya baslarım integra alamk nıyetıne gırdım hayırlısı ıle ve ben yapmak ıstedıklerımı anlatayım sızde fıkırlerınızle benım ufkumu açın lutfen . ılk tercıh : 90-91 130 beygırlık olanımı 92 140 beygırlık olanımı ? burda herkes 140 dıyecektır mutlaka fekat bunun secılmesındekı etken(guc harıcı) nedır ? ben ucuz motoru bıtmıs kaportası curumus bır araba bulmayı hedeflıyorum cunku ıntegrada sıyah renk yok bıldıgım kadarıyla ve ben sıyah bır ıntegra yapmak ıstıyorum. yapmaktan kastımda arabayı ucurmak degıl tabııkı motoru rektefıye sırasında atmosferık olarak guclendırmek . dısı orjınal kalacak amortısor ve yay harıc tabııkı . ıcının rengınde kararsızım ( krem , bej yada gri ) bırkac arkadas ıntegra ya vtec ust kapak uygulamasıyla motorun vtec e donusebılecegınden bahsetmıs. bunun la ılgılı detaylar vs.....vs.........vs........ yanı kısaca her onerı her elestırı ve her fıkre ıhtıyacım var. bana dıyınkı mesela su amortısor ıntegraya mukemmel uyum saglıyor ve bunu denedık veya testlerdee en basarılı bu cıktı gıbı dayanaklarla tabiiki HERKESE IYI FORUMLAR IYI VE SEVIYELI TARTISMALAR DILERIM.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| 34-YGJ-59 |
bırde sunu belırtmek ısterım 90-91 veya 92 nealırsak alalım b16a2 motor koyma sansımız nasıldır kendı sanzımanı buna uyum saglarmı bılgısı olan varsa bu konuda ???
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
abi kolay gelsin şimdiden ![]() ![]()
__________________ Apache mode on |
| | |
| | #4 |
| 34-YGJ-59 | saol kardesim ama pek kolay olmayacagı muhakkak ben sımdıden ufak ufak parca toparlamaya baslıycam en son gonlume gore bı araba bulup zırt dıye yola cıkacam nıyetım oyle
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Senior Member | Alıntı:
![]()
__________________ Apache mode on | |
| | |
| | #6 |
| 34-YGJ-59 |
orası mutlak tabiiki. 4 tekerlegı var bu yolda tekerlenır dıyerek yola cıkarsak ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
Nazım keşke yardımcı olabilsem.. senin yazdılarından fazlasını bilmiyorum integra hakkında... Yabancı sitelerde aratırsan bilgi bulabilrsin diye düşünüyorum.. Çok da fazla gelmedi bize bu araçlar... sanırım parça bulmak sorun olur...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #8 | |
| 34-YGJ-59 | Alıntı:
![]() 2 tane hondam oldu 1.5 ar sene cıvıc kullandım bırı 93(si) bırı 94(el) tu. parca bulma kolaylıgı vs ıcın civic mi denesem tekrar dıye dusundum çok. halende dusunuyorum. ama ıntegrada ayrı bı alet
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| bağa bişi olmazz |
dempreştin mi Nazım yine |
| | |
| | #10 |
| 34-YGJ-59 |
hemde nasıl deprestım ![]() 2 yıldan fazladır dobloya bınıyorum dedeler gıbı oldum valla araba 190 ı gecmıyor
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|