"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-02-2007
|
98 model civiclerde abs ve arka disk fren yok var yani benim sahip olduğumda civic de yok..birçok kişiye sorduğumda bana negerek arabanın modelini yükselt abs li olanı al diyorlar.ancak bense 5 yıldır arabayı değiştirmeyi düşünmüyorum. neyse merak ettiğim şu sonradan abs takılıp takılamadığı.veya mevcut fren sistemini nasıl güçlendirilebilir.
|
| | |
| | #2 |
| nuriQocca |
1.4 Lerde yok..ABS takıLabiLir tabi..de ne derece uygun oLur biLmiyorum..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Maliyeti yüksek performansı düşük bir uygulama olur.Arka kampanalardan kurtulup disc takman gerekir bunun içinde arka dingilin değişmesi gerekir he değişse bile vtec discleri ile araç ne kadar durur tartışılır. O yüzden bence hiç bulaşma abs ve arka disc fren işine
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-02-2007
|
teşekkürler.ben birkaç yıl daha bekleyeyim.model değşiştirirken de güvenlik paketini sıkı tutayım.
|
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bulaşma +1... Bekle ve için sinen bir araç al... O güne kadar da bakımlarını aksatma...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Vti'da ABS var, onun frenleri de ortada. katılıyorum genel görüşe. Uğraşma, dikkatli kullan ve bakımlarını aksatma; bir sonraki aracında daha dikkatli bir seçim yap. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|