"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-05-2007
| Civic 1.4 is ye 1.6 motoru yada vti motor
Arkadaslar aranıza yeni katıldım 99 model 1.4 is civic'im var arabamdan cok memnunum cok temiz. buna 1.6 civic motoru veya vti motor taktırabilirmiyim taktırsam acaba sizce nekadara patlar 1.6 motoru taktırıp aklımda turbo taktırmak var acaba turbo işlemini 1.4 motora uygulayabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar
|
| | |
| | #2 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
| Re: Civic 1.4 is ye 1.6 motoru yada vti motor
böle bi degişiklik yapman yerine 1.6 civic vti motorlu araba alsan daha mantıklı gelio bana |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Yunus astarı yüzünden pahalıya çıkar sanırım.. 1.4'ün fren sistemini de yenilemen gerekecek.. ben olsam aracımı değiştirirdim.. +ruhsata işlenmesi filan da dert ve süreç..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #4 |
| BNG & VTEC | Re: Civic 1.4 is ye 1.6 motoru yada vti motor
en mantıklısı kolayı ve ucuzu kendı 1.4 motoruna turbo uygulamak yapan var tr de 170 hp ye yakın guc alıyorlar.ama 8-10 kagıt gozden cıkarman lazım
__________________ |
| | |
| | #5 |
Kamer bu konu senlik.. Sen de yap bakalım Koray'la Ercan'ı geçelim..
| | |
| | #6 |
| BNG & VTEC | Re: Civic 1.4 is ye 1.6 motoru yada vti motor
valla abi düşünmedim diil ha yapacak çok iyi bi tanıdğığm yerde varolabilir bakalım ![]() ercanla koray korkun benden içinizden geçcem
__________________ |
| | |
| | #7 |
arkadaslar hepinise youmlarınız için tesekkurler yaa işin aslında benimde aklımda gelecek sene 1.6 almak vardı ama bu aralar arabaya biras fasla para harcamaya basladım bide bu arabayı cok seviyorum hiç deiştirmek istemiorum performansındanda gayet mmnunum peki sizce biras daha performan almak için neler yaptırabilirim bu arada motor modifiyesinden hiç anlamıorum filitre ve egzoz işe yararmı bide 17" genis taban lastikleri 1.4 motor tasırmı yoksa 16"geniş tabanmı alıyım hızda fasla gozum yok 160-170 desin yeter |
| | |
| | #8 |
yaa benm arabanın ustası ankarada satılmış usta (genelde turbocu satılmış die tanırlar) yarın onun yanına gidip sormayı planlıyorum ii bişi ortaya cıkarsa sizede haber verirm
|
| | |
| | #9 |
Kamer bak soru..sen bunlara çalışmıştın.. Yunus'a verceğin yanıta göre sana rep verecem...
| | |
| | #10 |
| Pişman Değilim | Re: Civic 1.4 is ye 1.6 motoru yada vti motor
HONDA Civic 1.4 4K (1998) 0-100 km/s : 10.4 sn 0-130 km/s : 18.5 sn 4. Viteste : 14.0 sn 5. Viteste : 20.9 sn Max. Hız 177 km/s 1,4 bir araca göre hızlanma değerleri oldukça başarılı, çoğunluğun da dediği gibi motor değişimi veya turbo uygulaması maliyestinden dolayı ve problem çıkarma ihtimali yüksek olduğundan pek mantıklı değil, aynı masrafı ilerde 1,6 ile veya vti ile değiştirmek için yapsan daha mantıklı olur. jantları özellikle 2001 öncesi kasa için + 1,4 motor 16" tavsiye ederim.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|