"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BMW ///M POWER Kayıt Tarihi: 12-09-2007
|
Arkadaşlar 2004 2.4 accord umuz var sağ far su alıyor aşırı yağmurlu havalarda çözüm önerisi olan varmı bu sorunu başka yaşıyan varmı?
|
| | |
| | #2 |
| Çiko Member |
öncelikle kırık çatlak vs var mı kontrol edin eğer yoksa camın birliştiği yerden alıyordur farı çıkartın iyicene içini kurutun daha sonra silikonla camla plastiğin birleştiği yerlere fazla abartmadan izalasyon yapın büyük ihtimal çözülür
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #4 |
| BMW ///M POWER Kayıt Tarihi: 12-09-2007
|
bertan sanada aliyede teşekkürler ama bir yere de tıklamadıkki arabayı çatlak matlak yok araba ya el değmedi şimdiye kadar söktürmek veya çıkma taktırmakda istemiyom ama bu sorun bir süre sonra xenonun zarar görmesinede sebep olabilir heralde neyapsam acaba servisemi bir göstersem yaw...
|
| | |
| | #5 |
| Member Kayıt Tarihi: 26-07-2004
|
Bendede 2004 2.4 var .. Herhangi bir kırık çatlak arama , malesef 2004 modellerde genel olarak kronik bir sorun bu.. Geçen sene bende bu sebebten dolayı garanti kapsamında değiştirdim .. Eğer aracın hala garanti kapsamında ise direk servise git takım olarak farları değiştirirler...
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
2004 accord'um vardı.. 2006 subat ayında aynı sorunla karşılaştım.. servise sordum.. ücretsiz olarak değiştirdiler... önce sor bence..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|