"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| by AT = Almancı Taner | 41 L 0843 plakalı araç ve yeni TypeR ın türkiyede yapılan ilk testi
41 L 0843 plakalı araç duyduğuma göre türkiyeye giren ilk kırmızı TypeR mış arkadaşlar. Bir dergide gercen gün gördüm forum kuralları gereği dergi isim vermem doğru mu bilmiyorum ama Typer testi içinde kullanmışlar bu aracı. ve çok büyük bir hayal kırıklığı demişler hızlanması yani yeni TypeR için. Çünkü hızlanması 7.2 saniye çıkmış. Tabii bu ne kadar doğru? tartışlılır
__________________ always AT by AT |
| | |
| | #2 |
| Snek Vız vız vız........! | Re: 41 L 0843 plakalı araç ve yeni TypeR ın türkiyede yapılan ilk testi
İlginç.
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| Re: 41 L 0843 plakalı araç ve yeni TypeR ın türkiyede yapılan ilk testi
bi gormek lazim
|
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
Dergi şimdi elimde bende okudum genel olarak en begenmedikleri yanı fren mesafesi
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 28-03-2007 Yaş: 35
225 tabanlı 18 jantlı lastikler, 120 kg daha fazla ağırlık, elektronik gaz kelebeği; sonuçta olacağı budur...
|
| | |
| | #6 |
| Yönetim | Re: 41 L 0843 plakalı araç ve yeni TypeR ın türkiyede yapılan ilk testi
o araç hondanın resmi test aracı oldugu ıcın ılk gıren olabılır ama ılk teste cıkan degıl..daha once autocarda cıkmıstı yenı type-r teste..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
2.0lt isen ve bu ağırlıktaysan komple bir performans için turbo şart. araçta toplam 4 kişi ile TypeR'dan çok TypeS havası vermesi muhtemel. motorun kendisi mükemmel olsa da bir yere kadar. örnek vermek gerekirse STnin motorunun kullanıldığı Volvo C70 T5de tek kişi ile de hızlanma 7.6sn 3 kişi ile de. motor ayı gibi kuvvetli, 200kg ağırlığa kadar tınlamıyor nerdeyse. performans böyle olur.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Auto show 7.7 demiş..yok mu arttıran..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #9 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
| Re: 41 L 0843 plakalı araç ve yeni TypeR ın türkiyede yapılan ilk testi yok artık ![]() autocar ıslak zeminde 7.4te kaldırmıştı. bizimkiler 2de kaldırıyor galiba arabayı.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
cidden... bizimkiler ya ikde kaldırıyor ya da işi bilenler değil sırayla test yapılıyor.... ![]() İyi ki ilk defa araba kullanan birine gelmemiş... bu araç 100'e çıkmadığı gibi sürekli stop ediyor derlerdi..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|