"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 05-03-2007
| yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
2001 model hyundai accent arabam var angel far arıyorum beyler eger satılık yada satılan bir yer biliyorsanız tlf yada msn adresi veririseniz sevinirim, herkeze iyi forumlar |
| | |
| | #2 |
| Re: yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
hyundai,ciler yokmu yardım edecek biri yaaa her hangibi bir tnunig adres verin barii ben irtibata gecerim
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
hazır olarak angel varmı bilmiyorum arkadaşım ama sonradan farların içine angel eye koydurabilirsin.
__________________ |
| | |
| | #4 |
aaaa nasıl nerde yapıyorlar adres verebilirmisin ? ? yardımın icin sagol
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
ac tuning yapıyor arkadaşım.. salihpaşa cad. hatun sokak no:28 gaziosmanpaşa / istanbul 0212 545 79 67 bursadan buraya mı gelceksin angel için bence ordaki sanayilere de bi uğra yaparlar..
__________________ |
| | |
| | #6 |
gercekten cok sagol yaaaa ilgilendigin icin, arayım yapıyorsa anlasa bilirsek en kısa zamanda ordayım, cok teşekkür ederim
|
| | |
| | #7 |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Anladıım kadarı ıle Bursada yasıosun..Abı ıstanbul a gıtmeden bursayı bı arastır derım yaa..Tunıngın bı nevı kalbı Bursa..
__________________ imzayaa gerenk yoq Alem beni tanır |
| | |
| | #8 |
| görduman Kayıt Tarihi: 05-01-2005 Yaş: 26
ztn çokta zor bişey diil. ben kendim yaptım en zor yanı camları açmak sabırlı olunca oda oluyo
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|