"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #12 |
| piston-segman-gömlek | Re: Hyundaiciler buraya!!!
ben modifiyesiz bir hyundai eklesem olur mu? profilimdeki araba. |
| | |
| | #14 |
ok nasipse 2 sonra eklerim. ben yeni olduğum için konu açamıyorum. Sapanca da yada Adapazarı'nda otururan team'ci varmı. |
| | |
| | #15 |
haftasonu ekleyeceğim resimleri. neden kimse ilgilenmiyor team yalnız bırakmayın. benim bir sorum olacak arabada tekleme sorunu var .hyundai kullanan tanıdık buji kablolarında sorun olabilir dedi.aynı sorunu oda yaşamış ve kabloları değiştirerek çözmüş. sorun ateşleme olabiliri diyor. sizce nedir böyle bir problemle karşılaştınızmı? |
| | |
| | #16 |
| Junior Member | Re: Hyundaiciler buraya!!!
Açıkçası ben o problemi bensiz yüzünden yaşadım.Farklı pompalardan aldım uzun bi süre ve çekiş farkedilir şekilde düştü ve bazen tekleme yaptı.İstersen bunuda bi dikkate al.
|
| | |
| | #17 |
benzin den değil depoyuu bile yıkattık heralde buji giden kablolardan sorun
|
| | |
| | #18 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
| Re: Hyundaiciler buraya!!!
işte bence accentin en iyi kasası. internet üzerinde rastladığım hyundai(accent) resimlerini sizlerle paylaşacam bir hyundaici olarak. ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #19 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
| |
| | |
| | #20 |
| PoWeReD bY_BarGol | Re: Hyundaiciler buraya!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selamlar bu araba nasıl değişecek bakalım.yaza kadar müsade verin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|