"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
| Re: Hyundai COUPE sahipleri BURAYA .... Alıntı:
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu | |
| | |
| | #12 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-10-2007
| Re: Hyundai COUPE sahipleri BURAYA .... motor: simota cold air ıntake kit - 2x yed son susuturucu süspansiyon: eibach 5cm yay jant: 18 inç eta beta tetrus black dış kısım: bady kit - angels eye far - far kaşı- mtec xenon kit-tuscani loğo- cam filmi iç mekan:jsv devir sati- jsv hareket göstergesi- karbon görünümlü pas pas müzik sistemi : 6850 dvd - jbl kompenant - jbl 75.4 amfi - jbl 30 cm subwoofer - pionner 6991 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunda benden olsun |
| | |
| | #13 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Hyundai COUPE sahipleri BURAYA ....
mehmet aracın çok güzel güle güle kullan kazasız belasız
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #14 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-10-2007
| Re: Hyundai COUPE sahipleri BURAYA .... sağol kardeş ama araba benim değil atık 2 ay önce sattım konuyu görünce resimleri paylaşmak istedim |
| | |
| | #15 |
| mutluluklar komada... |
sarıyı tek geçerim
|
| | |
| | #16 |
| çevik kurbağa gtz Kayıt Tarihi: 11-12-2007
|
hakikaten bomba olmuş sarı. kazasız belasız inş.
|
| | |
| | #17 |
| racer |
sarı hyundai için tek bir yorum yazılabilir. OOOOOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
|
| | |
| | #18 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 26-03-2008
|
heheeee hemde sakaryalı o hemşo ama orda arabanın altı sürter bi yerlere yavv epey güzel olmuş ... |
| | |
| | #19 |
| Member |
arkadaşlar Hyundai Coupe 1.6 'ya sıralı LPG sistemi taktıran varmı? Yakıt tüketimi ne kadardan ne kadara düştü? Bilgilendirirseniz çok sevinirim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|