"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-09-2007
| Hyundai COUPE sahipleri BURAYA .... COUPE sahibi arkadslar... Araclariniza yaptiginiz modifiyeleri muzik ve ses sistemlerini video sistemlerini NOS Fren ve amortisor sistemlerini Jant ve tekerleklerine kadar yazalim. Bilgilerimizi paylasarak daha iyiye ulasalim.... |
| | |
| | #2 |
| Re: Hyundai COUPE sahipleri BURAYA .... ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
| Re: Hyundai COUPE sahipleri BURAYA ....
o jantlar hiç olmamış...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
Nerde deniz nerde
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
Jantlar gerçekten çok kötü buarada 5 kol yada daha fazla kollu bişey taksaydın keşke
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
jantlar ne amaçla takılmış meraketttim...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
acill jantları değiştirmenı öneririm çok kötü
__________________ |
| | |
| | #10 |
Jantlar 18inch Lastikler Ozel F1 performans lastikleri Fotodaki jantlarin kelepceleri cikarilmadan cekilmis fotolaridir. Yeni fotolarini gonderecegim. Biraz sabir.... v ![]() Ayrica Ses sistemi olarak Pioneer AVIC-D3 almayi planliyorum. Bu konuda bilgisi olan veya bu urunu kullanan varsa degerli yorumlarini beklerim. http://www.pioneerelectronics.com/pn...264980,00.html Herkese kazasiz gunlerrdilerim... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|