"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| VİP ÜYE Kayıt Tarihi: 19-03-2007 | evet hyundaiciler araçlaramıza yaptığımız modifikasyonları yazalım
ben accentime siyah cam filmi ön panjur mikelaj kaplama arka stoplara şekil verdim devamıda gelecek sizlerde yazın hadi
|
| | |
| | #2 |
| görduman Kayıt Tarihi: 05-01-2005 Yaş: 26 | Re: evet hyundaiciler araçlaramıza yaptığımız modifikasyonları yazalım
benim liste biraz uzun araç accent kardeşliği bölümünde
|
| | |
| | #3 |
| VİP ÜYE Kayıt Tarihi: 19-03-2007 | Re: evet hyundaiciler araçlaramıza yaptığımız modifikasyonları yazalım tamam arkadaşım bakayım bi
|
| | |
| | #4 |
| Member Kayıt Tarihi: 05-03-2007 | Re: evet hyundaiciler araçlaramıza yaptığımız modifikasyonları yazalım peki arabanın resmini göre bilecezmi?? benim accent,imdede baya bişey var yardımcı olursanınz resmini koymak istiyorum
|
| | |
| | #5 |
| Member Kayıt Tarihi: 05-03-2007 | Re: evet hyundaiciler araçlaramıza yaptığımız modifikasyonları yazalım
özellikle arka stoplarını merak ediyorum nasıl bişey yaptırdın acaba resim göre bilecezmi ?? |
| | |
| | #6 | |
| VİP ÜYE Kayıt Tarihi: 19-03-2007 | Re: evet hyundaiciler araçlaramıza yaptığımız modifikasyonları yazalım Alıntı:
xxxxxxxxx
__________________ mevcut değilim artık. | |
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2008 | Meraba arkadaslar yurtdisinda yasiyorum benim trde hyundai accent arabam var,buna tr den jant almak istiyorum boyutlari ve fiyatlari hakkinda tavsiyelerde bulunabilirmisiniz?(bursaya ve istanbula gitmeyi düsünüyorum oralardan bulabilirmiyim ikinci elde olabilir?) araba klimasiz 2000 model 1300 motor! saygilar LodoS,... |
| | |
| | #8 |
| BoNzAiİ |
hyundai tucson---chip tuning+bi-xenon far
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|