"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Davaggio Kayıt Tarihi: 07-03-2007 Şehir: Istanbul / Antalya Yaş: 20 Otomobil: Volvo S40 2000 Beyaz
| volvo modifiye
meraba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım kendime yeni volvo s40 aldım ama arabama parca body kit gibi seyleri istanbul'dan ya da netten Türkiye'den nerde bulabilirim simdiden tesekkürler... bkz: Bugün Üstüme Aldığım Volvo S40'ım Mesajı son düzenleyen ElPekero : 22-03-2007 - 02:30 |
| | |
| | #2 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: volvo modifiye
Biraz bekle modifiye fuarina git ve cildir canavar bir S40 geliyor hos ben de daha gormedim fuar oncesi teste cikacagim ama kullanilan malzemeleri biliyorum simdilik bu kadar
|
| | |
| | #3 |
| Davaggio Kayıt Tarihi: 07-03-2007 Şehir: Istanbul / Antalya Yaş: 20 Otomobil: Volvo S40 2000 Beyaz
cok saol
|
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-03-2007
slm ya elpekero aynı dertten muzdaripiz,netten falan bulursan banada haber ver,çünkü ben hakatten çok uzaktayım
|
| | |
| | #5 |
valla ebay'den bı kac parca sıparıs verdım ve geldı ama body kit bulamıorum onuda anca fıbercıde yaptırcaz sanırım
|
| | |
| | #6 |
Direk servise gidin orda S40 lara ait aksesuar katologu var ama body kit olarak fazla bir sey yok bir ara linkini bulmustum bir daha bakayim su anda bende S40 olamdigi icin o katologu indirmemistim pdf olarak nette var. Neyse ust satirin anlami kalmadi Suraya bir bakin ama fazla bir sey yok http://vccs.volvocars.se/accessories...GB/default.htm Mesajı son düzenleyen s40euro : 27-06-2007 - 02:18 |
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-07-2007
Sana Extremo Tuning e bakmanı öneririm......
|
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-07-2007
Arkadaşlar.....Ben yeni katıldım aranıza.....2000 S40 2.0T aracım var.....Araça şu ana kadar 17 jant.....3,5 cm Vogland yay.....HKS Blow Off......Magnex son susturucu......Green Hava filtresi......Heico ön panjur yaptırdım........Aracımın kaç beygir olduğunu ölçtürebileceğim bir yer biliyormusun.......Çip öncesi ne kadar güç aldığımı öğrenmek istiyorum..... Bu arada kat iptal ettireniniz var mı? Varsa nerde iptal ettirdiniz? Heiconun Türkiye distribütörlüğü bostancı da bulunan Jeep&Car almış.....Bilginize..... |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
chip öncesi ne kadar güç aldığını ölçtürmek istiyorsun ama güç alacak bir modifiye yapmamışsın ki ? sadece bir son susturucu var güç amaçlı yaptığın. ama o da tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor. yani araban şu anda tamamen standart olarak düşünebilirsin. ama haklısın, elbette yine de modifiye öncesi bir beygir gücünü ölçtürmekte fayda var hiç şüphesiz. ve önemli olan modifiye sonrası da aynı dinamometreyi kullanarak farkı görmek. maslak sanayi'deki paşaoğlu dinamometreyi tercih edebilirsin.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #10 |
KAT iptali yapma yuksek gecirgenlikli spor kat al derim sebebini daha onceleri uzuun uzuuun yazmistim simdi gene yazdirma |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|