www.modifiyem.com | |
| |||||||
SAXO TeamCitroen icinde SAXO Team konusu , tavsiyeler için teşekkürler bu arba gerçekten heycanlandırdı beni ondan galiba biraz acele ediyorum bu araçla giderken insanlar önce arabaya sonra senin gözlerinin içine bakıyorlar yavaş yavaş bulup yapcam deyişim sırasındaki ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #745 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-10-2008 Şehir: ankara Otomobil: saxo vts
|
tavsiyeler için teşekkürler bu arba gerçekten heycanlandırdı beni ondan galiba biraz acele ediyorum bu araçla giderken insanlar önce arabaya sonra senin gözlerinin içine bakıyorlar yavaş yavaş bulup yapcam deyişim sırasındaki resimlerini koyarım yardımlarınız için teşekürler
|
| | |
| | #746 |
|
Qq4 kusurabakma adını bilmedim için böyle hitap ediyorum 5cmlik yayları alırsam amortisördemi almak zorunda kalırım bide yaylar kaç senelik almak istesem nasıl yaparız
|
| | |
| | #747 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-04-2005 Şehir: ankara Yaş: 28 Otomobil: saxo VTS
|
emre hemen hızlı girme yawaş yawaş en iyisi kış geliyo zaten kış lastiği almak lazım
|
| | |
| | #748 |
|
evet çok haklısınız bizim burda bi abi var onunda honda taypırı var arabaya birden herşeyini yapma ondan sonra arabadan çabuk skılırsın dedi bende her hafta birşeylerini tamalıcam kışlık lastikleriyle almışım allahtan baktımda söyle iyibir kışlık lastik 500 den aşağı deyil
|
| | |
| Reklam |
| | #749 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 32 Otomobil: Saxo VTS
|
Serkan henüz gitme imkanı bulamadım...Lakin cuma hususi zaman ayırıp gitmeyi planlıyorum... (Hafta sonu önceden planlanmış bir program var yoksa beraber giderdik.) Şifahende telakki ettiğim gibi bütçe ve beklentiler önemli bu hususta.... Asıl olan marifet kendi havasını kendi çekerek yarattığu güç tork'tur....Bu açıdan Type-R benim gözümde yeri ayrıdır...Ne demek istediğimi anladın herhalde.... CD'leri karıştırırken 2006 yılına ait kayıtları buldum..Tozlu raflar arasında kaybolup gitmesin dedik..Binare saxo team ile paylaşmak istedim.. 17/61 montajı sonra test mahiyeti arz eden denemelerim... 0-150 km/s (1-2-3) [Sadece Üyeler Görebilir. ] 40-150 km/s (2-3) [Sadece Üyeler Görebilir. ] 140-220 km/s (4-5) [Sadece Üyeler Görebilir. ] *Araç redline sokulmamıştır. Mesajı son düzenleyen SUBmarine : 15-10-2008 - 00:01 Sebep: video ekleme |
| | |
| | #750 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 31
|
Emre merhaba ; Birincisi Demirinde bahsetmiş olduğu gibi VTS lerinki ufak tefekte olsa biraz farklı .ilandaki hava filtresi sadece örnek. Birde kazanlı filtre kullanacaksan hidrolik direksiyonun yağ haznesini biraz sola aldırman gerecektir. Gözünde büyümesin 5 dk işlemi var. İkincisi Yaylar benim. Amartisörler servisdeki abimizim. Yayları tek başınada alabilirsin. Ama eğer bütçen uygun ise ikisini birden alıp taktırman çok daha faydalı ve isabetli olur. İyi günler. |
| | |
| | #751 |
| Restless Rider Kayıt Tarihi: 26-06-2007 Yaş: 29
|
anladım anladım Demir merak etme en delikanlı, cigerli vede atmosferik motor type-r motoru diyorsun yani ki aynı kanaatteyim..ama şöyle bir durum var maalesef binilebilecek, hırpalanmamış type r ların fiyatları bizim ulkemizde hakikatende inanılmaz yuksek..örnegin donanım olarak megane rs in 3 te 1 i kadar donanıma sahip olmasına ragmen neredeyse 10 bin lira daha fazla istiyorlar..ki 2 aracında standart performansları pek farklı degil..tabi biri atmosferik digeri turbo ikisininde sürüs keyfi farklı..gönlüm simdilik yinede type r dan yana ama bakalım kısmet..daha zaman var onumuzde..programın olmasaydı fuara birlikte giderdik..iyide olurdu..ama problem degil..yine bir bulusma yapalım ama..tabi diger arkadaslarda katılsın.. gökhan nasılsın, nasıl gidiyor?
__________________ No more, no never again, no never again |
| | |
| | #752 |
| naturally aspirated only Kayıt Tarihi: 26-01-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 20 Otomobil: SaxoVTS-Pontiac-Uno-Damas
|
en güzeli valla type r bnm araba hararet yapmadı |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| saxo, team |
| Konu Seçenekleri | |
| |