www.modifiyem.com | |
| |||||||
SAXO TeamCitroen icinde SAXO Team konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kaiser_soze kemal kendine dikkat et de..gerisi no piroplem arkadaslar aranıyor bölümüne actıgım konuyu burayada yazayım.. angel far xenon isini bildiginiz uzere halletmistim gecen hafta..2 gun oncesi ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #617 | ||
| naturally aspirated only Kayıt Tarihi: 26-01-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 20 Otomobil: SaxoVTS-Pontiac-Uno-Damas
| Alıntı:
Alıntı:
asıl bende kasko olmamasının sebebi babamın yapmaması onun bahanesi fazla pahalı insan kaskoya güvenip gitmemeli ayağının ayarı kaskoylamı oluyorasıl sebebi ise bnm kendime bi hasar vermeyeğim diye çünkü eğer bana bişey olursa kendisi anlar beni ama annemden dolayı çok korkuyor, ehliyeti aldığım ilk gün peder araba yerine beni kaskoladı (özel sağlık sigortası) çünkü kasko yok diye ben çok dikkatli kullanıyorum tehlikeli hareketlerden MÜMKÜN OLDUĞUNCA kaçınıyorum kasko olsaydı böyle olmazdı kısaca kendmi frenleme sebebim olmazdı bnm pek korkumda yoktur kaza yapcam ............... hatta saxoyu sevmemdeki debeplerden biride ya sağlam çıkarsın arabadan yada çıkamazsın süründürmez aslında bnm istediğim motorsiklet r6 filanda daha uzun seneler gazlamak istediğim için almıyorum bnm arkadaşım bu uyduruk arabalarda gazlayıp hızlı gidiyor zannedip kaza yapıp sakat kalıp veya öleceğime motor tepesinde başıma gelir bunlar dedi gsx600 aldı 3. ayda motor pert bacağı kırıldı ve çocuk çok mutlu kaza yaptığında beni aradı gülüyordu (arabayla 3 taklası var önceden)peder bnm eski motorcu honda cbr 1100xx black bird le kaza yaptı kırılmadık yeri kalmadı 6 ay normal yüreyemedi ama 1 kere pişman olmadı yoldan geçenler yanına gelince ne oldu diye ilk sorduğu soru yerde yatarken motoruma ne oldu ![]() pederinde 4 araba perti var çeşitli zamanlarda kasko yapmıyorlar şu an kendi üstüneöyle biraz bende de manyaklığa kaçıyor ama napalım kader siz bana uymayın kalın sağlıcakla Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 01-08-2008 - 02:05 | ||
| | |
| | #618 | |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 31
| Alıntı:
Serkan merhaba ; Araba konusunda bir gelişme olmadı maalesef. MAGNEX i sana verebilirim.Sen bir araştır. Aranıyor ilanına gelen talepleri değerlendir. Hangisi aklına yatarsa ... Daha önce dediğim gibide kargo ücretini ben öderim. Demir merhaba Senin daha önce 3.18 İS nin olduğunu okumuştur. Şuanda banada bir takas teklifi geldi 94 model 3.18 is coupe otomatik vites. Nasıldır bu araçlar genel anlamda sıkıntısı var mı? | |
| | |
| | #619 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
Anladım dragsteer1982.Yinede kazasız belasız ve dikkatli sürüşler.
__________________ |
| | |
| | #620 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
QQ4 , Demir'e sormuşsun gerçi ama iki ay boyunca arkadaşıma ait 3.18 IS Coupe ile dolaşmıştık.Genel anlamda sıkıntılarını bilemiyorum.Yalnız içinden gram ses gelmeyen,çok atak,çok tatlı yanlayan klasik bir BMW olduğunu söyleyebilirim.Şimdiden hayırlı olsun Yine içim tuhaf oldu; hep arkadaşlarıma ait BMW lere binmiştim ve sürmüştüm.Tam kendime almaya karar vermiştimki evlendim Ama illaki BMW E30'um ya da 36'ım olacak Kusura bakma o kadar bilgi veremedim ama BMW olunca etrafımdaki tüm hayat duruyor :P
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #621 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 32 Otomobil: Saxo VTS
|
Bende e30 kasa 318is vardı.... M42B18 kodlu sportif bir motoru mevcuttur...Aynı motor 36 kasalarda'da kullanıldı... (Ufak bir revizyon ile gücü +4 hp arttıralarak 140 hp olmuştu..Ama ağırlık dahada artarak serilikte bir miktar düşüş yaşanırdı...) Bu kasalar 1995 'den sonra M44B18 geçti.... Aynı hacimli 318i ile aralarında dağlar kadar fark var....Sona eklenen "S" ibaresi zaten sportif anlamında... 2000-2004 arası kullandım...... ...Tam uzun yol otoban arabası...Arka tekerleklerinde kendine özgü dışa yayılmasıda ayrı bir güzelliktir....İnan konfor rahatlık şu anki saxomda bile yok...Yılların verdiği yıpratmayı göz önünde bulundursan bile..Araca bakarsan seni hiç bir zaman üzmez.....Beni üzmedi şahsen...Araçta standart olarak kilitli diferansiyel ve headers vardır...E36 aynı gelenek muhtemelen sürdürülmüştür...Triger kayışı yoktur...Zincir sistemine hazidir..Bu açıdan motor çalışma sesinede ayrı bir renk hava katar..... Bu tarz araçlara otomotik vites olayına pek sıcak bakmıyorum...Manuel olması daha sağlıklı olur..Hem sürüş zevkini tatma,yeni nesil otomotik vites gibi olmaması, hemde ilerde sorun yaşatması muhtemel olabilir...Düşüncesi içersindeyim.. Eğer düşünüyorsan temiz sorunsuz ise fiyata makulda düşünülebilir..Ama imkanın varsa 1995 ve üsttü daha mantıklı olacaktır...Hem donanım açısından hemde daha yeni teknoloji motor olması itibariyla.... Varsa başka merak ettiğin sormak istediğin sorular, edindiğimiz bilgiler ve tecrübeler nazarında yardımcı olmaya çalışırız...Sağlıcakla Gökhan.... Son olarak bendeki 318is...(yazımıza görsel olarak renk gelsin amacıyla ilave ediyorum) Mesajı son düzenleyen SUBmarine : 02-08-2008 - 02:43 Sebep: resim ekleme |
| | |
| | #622 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 31
|
Demir bilgilendirmelerin ve yardımların için çok teşekkür ederim Benim aklımdaki tereddüt de otomatik olmasıydı. 205.000 km olduğundan ileride bir sorun yaşarım diye korkuyorum. Malum bu sanzımanların tamiri biraz tuzlu oluyor. Fiyat olarakta başabaş değişim olacaktı. Bu arada senin IS de maşallah baya diriymiş Yine bu araba içinde bayağı özenmiş itina göstermişsin. |
| | |
| | #623 |
| naturally aspirated only Kayıt Tarihi: 26-01-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 20 Otomobil: SaxoVTS-Pontiac-Uno-Damas
|
arkadaşlar niheyet yaz okulum bitti bugunde sınava girdim inşallah geçicez ee bakalım siz napıyonuz ben gidince post sayısı dibe vurmuş
|
| | |
| | #624 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-04-2005 Şehir: ankara Yaş: 28 Otomobil: saxo VTS
|
napalım çalışıyoruz aynı bi değişiklik yok
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| saxo, team |
| Konu Seçenekleri | |
| |