Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Citroen

SAXO Team

Citroen icinde SAXO Team konusu , birde arkadaslar daha oncede sormustum ama tekrar bi sorayım istiyorum Borla universal egzost almak gibi bi durumum var..genelde ust sınıf araclarda kullanılıyor hepimizin bildigi gibi onlardaki sesi ve verimini duyup ...

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 18-07-2008, 12:02   #593
Restless Rider

kaiser_soze - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

birde arkadaslar daha oncede sormustum ama tekrar bi sorayım istiyorum Borla universal egzost almak gibi bi durumum var..genelde ust sınıf araclarda kullanılıyor hepimizin bildigi gibi onlardaki sesi ve verimini duyup okuyabiliyoruz netten..ancak bizim vts gti gibi araclarda nasıl ses verecegini performansta nasıl bir degisiklik yapacagını hic bilmiyorum..bu konuda duymuslugu, görmüşlüğü, bilmişligi olan kimse var mıdır

Eski 18-07-2008, 17:35   #594
Atilla

redvtr - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 97 Saxo VTR I
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kaiser_soze Mesajı Göster
vtr de yoktur bildigim kadarıyla en azından benımkınde yoktu..vts lerde var hepsinde

Yok valla var ya Yeride kaputun içindeki fren merkezinin yanında.97 VTR ama yıkılmadı ayakta

Eski 18-07-2008, 21:23   #595
Restless Rider

vallahi bravo demekki benımlınde malzemeden calmıslar 97 kırmızı vtr ıdı..kodlu

Eski 21-07-2008, 10:37   #596
Restless Rider

evet arkadaslar bu haftasonu bos durmadım ve angellandım sonar marka..monza H1 6000 k xenon angellar için led ampul, yan sinyaller için led ampul ve sisler için mtec ampuller taktırdım..sislerin rengi tam tutmadı tekrar bir degisiklik yapabilirim sislerde..

cila işine gelince makinayı tam olarak test etme sansım oldu ve hatta arabanın tamamını bir tur cilaladım diyebilirim..oncelikle sonucu soyleyeyım gayet iyi cila yapmak cok pratik oluyor bi kere biraz zaman ayırdıgınızda cokta yorulmadan yapabiliyorsunuz..pasta yapmak ise biraz daha zahmetli ve yorucu oluyor, sabırlı olmak gerekiyor ama sonuc gayet iyi..makinanın iki dezavantajı var birincisi devir ayarı yok hep aynı devirde yapmak gerekiyor..ikincisi biraz gurultulu ve titresimli calısıyor..fiyat performans olarak tavsiye edebilirim..sonuclara ilişkin bir iki fotografı yukarda gorebilirsiniz..

bu arada benım cok sevgili karsı komsularım binalarının dıs cephesini boyatırken zeki ustaları butun boyaları arabamın uzerine damlatmıslar..onlarca damla var suan uzerinde onları nasıl cıkaracam hic bilmiyorum fotograftada goruluyor bir kac damla..ciladan sonra bir kısmı cıktı ama sanırım dısarda profesyonel bi pasta cila yaptırmam gerekecek..

Mesajı son düzenleyen kaiser_soze : 21-07-2008 - 10:40
kaiser_soze Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2008, 14:29   #597
Senior Member

SUBmarine - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Saxo VTS
Hadi bakalım..Güle güle kullan Serkan...İyi yaptın....Evet pasta/cila işi ister makinayla olsun ister elle..Yorucu zahmetli ve zaman gerektiren bir çalışma...Beyaz boya damlaları kötü olmuş.....En azından ustalar çalışma hakkında uyarıda bulunabilirlerdi...Başkalarının düşüncesizliği , beceriksizliği sana patlamış...Sırf sorunlu bölgelere profosyonel pasta isabet olacaktır....

Arkadaşımın VTR'sinde'de vardı..Benzin akışı kesme sistemi..(Plastik buton)

SUBmarine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2008, 21:49   #598
QQ4
C2 HDI

QQ4 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Serkan farlar yakışmış güle güle kullan.
Cila makinası uzun zamandır benimde aklımda ama sen mesela bagaj kapağının köşe bucaklarını nasıl aldım makinayla yani aracın her kısmına nüfuz edebiliyormu makina ?

QQ4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-07-2008, 13:21   #599
Atilla

redvtr - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 97 Saxo VTR I
Angellar çok yakışmış.Yalnız içindeki ufak park ampullerini sökersen çok mu sırıtır?Bence sadece halkalar yansa daha iyi bir görünüm olabilir.Eğer sırıtmazsa denemeni tavsiye ederim.

Eski 23-07-2008, 13:54   #600
Restless Rider

arkadaslar eyvallah tesekkür ediyorum yorum yapan herkese..

Demir öyle vallahi herkes bizim kadar düşünceli olabilseydi dert sıkıntı kalmazdı dünyada dedigim gibi profesyonel bi pasta yapmayı dusunuyorum. Bu konudada arkadaslar temmuz vergilerini garanti bankasından online olarak odediginizde sonaxtan boya parlatma koruma paketinde %50 indirim kazanıyorsunuz. Ben o indirimi kullanarak yaptıracagım sanırım.

Gökhan, makinayla tampon kenarlarını falan rahatlıkla halledebiliyorsun bi problem olmuyor..sadece aynaların govdedeki siyah plastiklerini yapamıyorsun araya sıgmıyor alet birde on panjurdaki siyah plastiklerin aralarını yapamıyorsun..onun dısında tum yuzeylerde gayet ıyı sonuc veriyor.

Atilla fotoları cep tel ile cektim o yuzden ısıklar dagılmıs.. angelların ıcındeki normal parkları sokturup led taktırdım onlara o nedenle aslında ısıkları boyle dagılmıyor tersine cok daha guzel bir goruntu veriyor les oldugu ıcın.. orjinal halini insallah bi gun bulusabilirsek gorebilirsiniz

Cevap

Bookmarks

Etiketler
saxo, team

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları