www.modifiyem.com | |
| | #569 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 21 Otomobil: saxo vts2
|
arkadaşlar nasıl fotoraf yüklicem yaaw...söleyinde bende vts min resimlerini koyimde,,üstünde biraz yorum yapalım |
| | |
| | #570 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 32 Otomobil: Saxo VTS
|
Sc markayı senden duyuyorum.... Durumu nasıl?Port çıkışları kaç mm modeli nedir? 4-1 / 4-2-1 Temiz,düzgün ürünse fiyatıda makulsa değerlendirilebilir.. Alınan güç 6.1 hp'dir...Sırf haders ile bu tarz güç alınması zor...Komple egsoz sisteminden..Tabi egzantriklerinde katkısı belli oranda'da olsa vardır..... Zamanında CMS shopta satış rakamı yanlış hayırlamıyorsam 890 YTL'idi...Ben makul rakama almıştım.. Devil egsozların yeni seri Furious Sound tarz son susturucularını hiç beğenmiyorum tip şekil olarak.... Fiyat pahalı... Karar zevk senin Serkan..Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al... Site hakkındaki bölümü incele foruma resim eklemeyle alakalı açılmış konular mevcut.... Mesajı son düzenleyen SUBmarine : 13-07-2008 - 22:31 |
| | |
| | #571 |
| |
| | |
| | #572 |
| |
| | |
| Reklam |
| | #573 |
|
arkadaşlar daha cumartesi günü arabamı sanayiden çıkarttım angel farlar,sislere xzenon takıldı,arka stop lambası boyandı,tampon ve çıtalar boyandı,ön logo iptali yapıldı,ön tamponun ortası boşaltılıp tel çekildi,(fotoraflar yenidir.makinanın tarihi bozuk 2007 yazıyo,,daha dün çektim hepsini) yorumlarınızı bekliyorum,,eksik bişi varsa hatırlatırsanız çok sevinirim |
| | |
| | #574 |
| Restless Rider Kayıt Tarihi: 26-06-2007 Yaş: 29
|
masallah..gayet guzel görünüyor 2 eksik var kanımca birincisi plakalar kesinlikle app olmalı ve kare plaka cok guzel durmuyor bence..birde camlara film yapabilirsin..stopları boyatmıssın onlarıda led dusunebilirsin onun dısında gayet guzel duruyor masallah diyelim tekrar..egzost, filtre vs var mı?birde bu tampon ve cıtaların boyatma işlemi nekadar tuttu fiyat olarak??
__________________ No more, no never again, no never again |
| | |
| | #575 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
VTS'en çok tatlı duruyor.Jantlarda orjinal olmamasına rağmen güzel olmuş.Sanırım 6'lık yay var.Görüntü olarak çok iyi duruyor.Yalnız arka stopları boyatmasaymışın daha iyiymiş.Sebebiyse aracının rengiyle neredeyse aynı tonda olduğunda arka kısmı boğulmuş.Bide aracın çok diri duruyor.Maşallah
__________________ |
| | |
| | #576 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
Demir açıkçası bende bu aralar düşünüyorum xenon taktırmayı.Dediğin gibi fiyatlar baya indi.Maşallah Demir'in VTS'sine.Senide tekrardan tebrik ediyorum Demir.Bunca senedir takip ettiğim kadarıyla VTS'ne hep bilinçli vede özenli modifiye ürünleri uyguladın.Çok güzel.
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| saxo, team |
| Konu Seçenekleri | |
| |