"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #631 |
| Restless Rider Kayıt Tarihi: 26-06-2007 Yaş: 28
|
kemal 720 lira triger setinin degisimimi tuttu sadece ?
__________________ No more, no never again, no never again |
| | |
| | #632 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Magnetti Marellidir seninki..Zaten Ecu üstünde ilgili ref. ve kod nosu bulunur... VTS'lerin genel işletim sistemi aynıdır...Lakin VTR ve VTR motorlu VTS'lerin farklıkları mevcuttur... Bosch olanlar var Sıemens olanlarda.... Belirttiğin tarihlerdeki VTS'lere Baylas modüler çip getirttiği için standart beyine göre + istikamette randıman veriyordu...Citroen sport imzalı... Çipsizde orjinal beyin üzerine programlamakta mümkün...Ama daha zahmetli ve masraflı olur... Geçmiş olsun Kemal...Sert agressif kullanıma fazla gelmez Saxolar.... Oasis intenet cafe...Ordu |
| | |
| | #633 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
|
Kemal babana ve sana geçmiş olsun. Kızabilirsin ama daha önce arabanın canına okuyorsun diye belirtmiştim. Kamber açıları ile oynuyorsun , 6 cm yay kullanılıyorsun defalarca altını yüksek süratlarda vuruyorsun vs vs . olacağı belliydi. VTS ler narin araçlardır. Hiçbir zaman özellikler modlayınca agresif kulanmaya gelmez. Şimdi sen diyeceksin ki bunları yapmayacaksak bu arabayı niye aldık. O zamanda külfetine katlanmak gerecektir. Yanlış anlaşılma olmasım maksadım sana ders vermek veya ben demiştim demek değil sadece tecrübelerimi aktarmak istedim. Mesajı son düzenleyen QQ4 : 26-08-2008 - 22:02 |
| | |
| | #634 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #635 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
Masraf konusu açılmışken şunu tespit ettim; arabanın üstüne çok düşersen vede ufacık bir sorununu yaptırırsan daha da çok masraf çıkarıyor Yani aldığım zaman iki sene boyunca o kadar hor kullandım hiçbir masraf yapmadım (trafik kazalarım haricinde) yalnız şu son iki senedir o kadar bakım yaptırdım hala şefkat istiyor Ama ortada bir gerçek var Fransızlar genelde nazik
__________________ Mesajı son düzenleyen redvtr : 28-08-2008 - 13:55 |
| | |
| | #636 |
|
Bi ara VTR'min gitmemesiyle ilgili soru sormuştum.Enjektör temizliği yaptırdım ama sanayi işi Spreylerinden aldım , ustama gittim o da kelebek boğazından sıkarak uyguladı.O sırada dükkanın için biraz siyahlaştı Ama sonrası çok sevindiriciydi benim için.Artık VTR'em gaz yiyor Yani hemen kafa kaldırıyor ve yakıtım düştü.Tabi yaptırdıktan sonra internette araştırdım.Enjektörleri yerinden sökerek yapılan temizlik işlemini gördüm ve şimdi bunu yaptırmayı düşünüyorum....
__________________ |
| | |
| | #637 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Yoksun gene Atilla forumda.... Sprey randımanlı oldu diyorsun yani...? |
| | |
| | #638 |
|
kusura bakmayın yine yokum.Çünkü yakın zamanda iş değişikliği yaptım.Fırsat buldukça aktif olmaya çalışacağım.Spreyin randımanını hissedilir derecede aldım.Ama dediğim gibi biraz zaman geçtikten sonra makinalı enjektör temizliğini yaptıracam.Özellikle inanmakta zorlukta çeksem yakıt sarfiyatı düştü
__________________ |
| | |
| | #639 |
| naturally aspirated only |
selam team nasılsınız hayırlı ramazanlar herkese size birkaç sorum olacak 5000 km de kaç lt yağ eksiltiyor arabalarınız bnm 4000 kmde 1.5 lt yağ eksiltti de çok geldi sübap contalarının eskidiği için oluyormuş acelesi yokmuş Demir abi çetinkayadakilerin selamları var yolda giderken sağ dodik uçtu 745 lira 0 fiyatı napçam bilmiyorum çıkmacılardan arıyorum inşallah bulurum Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 08-09-2008 - 23:13 |
| | |
| | #640 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
|
Sanada hayırlı ramazanlar Kemal. Hatırladığım kadarıyla benim gittiğim servisde çıkma dodık olacaktı. Krımızı renkde idi . Ama sağmı sol mu tam hatırlayamadın yarın tam bilgilerini geçerim. Tabi hala duruyorsa |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|