Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Citroen

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 31-07-2008, 14:38   #611
QQ4
C2 HDI

QQ4 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bence çok az sayıda olması ve talebinda fazla olması fiyatlarını yukarıya çekiyor. VTS 2 cantlarının.
Keza aynısı 206 CC cantları içinde geçerli.

QQ4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-07-2008, 14:40   #612
QQ4
C2 HDI

Kemal iyi eziyet ediyosun arabaya.
Bigün seni bi bırakacak ya hayırlısı bakalım

Eski 31-07-2008, 14:55   #613
naturally aspirated only

dragsteer1982 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: SaxoVTS-Pontiac-Uno-Damas
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi redvtr Mesajı Göster
Kemal VTS'ne bu kadar kötü davranma Tamam sürücüsünü çığrından çıkaran bir otomobil ama dikkatli olmalısın.Direksiyonun ve reflekslerin çok çok iyi olsada VTS'en tüm tepkilere olumlu cevaplar versede dikkatini hiç kaybetmemelisin.Bu otomobillerin belkide tek dezavantajı olan kaporta aksamını hatırlatmaya gerek duymuyorum.Bendende daha iyi bilirsin eminim.Biraz karamsar yazı oldu ama Yazdıklarında da belirttiğin gibi yol tutuşları harika bu otomobillerin.
ben kötü davranmıyorum gerektiği gibi davranıyorum o kadar yol gidip geldim arabada gram ses artmadı

merak etmetin çok dikkatli kullanıyorum tehlikeli hareketr yapmıyorum ztn bütün bu olaylar süresince babam beni izliyor

dragsteer1982 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-07-2008, 15:00   #614
naturally aspirated only

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi QQ4 Mesajı Göster
Kemal iyi eziyet ediyosun arabaya.
Bigün seni bi bırakacak ya hayırlısı bakalım
aman allah korusun kaskoda yok

eziyet etmiyorum geçen usta dedi bana hırpalıyorsun diye çağırdım ön kapının çıtasının oraya bak dedim ne yazıyor burda vts

dedim 1.4 i veya 1.5d yazsaydı sen haklıydın

ama şimdi ben haklıyım

Eski 31-07-2008, 16:15   #615
Restless Rider

kaiser_soze - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

kemal kendine dikkat et de..gerisi no piroplem

arkadaslar aranıyor bölümüne actıgım konuyu burayada yazayım..
angel far xenon isini bildiginiz uzere halletmistim gecen hafta..2 gun oncesi itibariyle ledli stop olayıda tamamdır..
simdide egzost degisimi tam olarak gundeme gelmistir..

tercihlerim HKS, magnex slash cut, ss magnum yuvarlak uc ve belki otto..

fiyatındada anlasmı gibi oldugum halde borla dan vazgectim sanırım cunku hic bir ornegine rastlamadım ne gti larda ne vtslerde ne youtube da ne internetin diger koselerinde nede eşte dostta..

simdi arkadaslar varsa bildiginiz tanıdıgınız bu egzostlardan satan acılen bı goruseyım kendisiyle

bu arada gokhan senın magnex konusunda bi degisiklik sözkonusu mudur??

egzosttan sonra kısmetse aklımda birkac gorsel degisiklik yapmak daha soz konusu..onlarıda yaptıktan sonra chip tuning ve timing ayarı yapıp olayı simdilik sonlandırmayı planlıyorum

Mesajı son düzenleyen kaiser_soze : 31-07-2008 - 16:18
kaiser_soze Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-07-2008, 17:33   #616
Atilla

redvtr - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 97 Saxo VTR I
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi dragsteer1982 Mesajı Göster
aman allah korusun kaskoda yok

eziyet etmiyorum geçen usta dedi bana hırpalıyorsun diye çağırdım ön kapının çıtasının oraya bak dedim ne yazıyor burda vts

dedim 1.4 i veya 1.5d yazsaydı sen haklıydın

ama şimdi ben haklıyım
Ustan bile uyardıysa artık biz ne desek boş Kaskonun olmayışı fiyatının uçuk olmasından mı?Yani benimki 97 model ve çıkardıkları prim tutarı 1.840 YTL idi.İçimden höst demiştim

Eski 01-08-2008, 02:30   #617
naturally aspirated only

Wink

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kaiser_soze Mesajı Göster

angel far xenon isini bildiginiz uzere halletmistim gecen hafta..2 gun oncesi itibariyle ledli stop olayıda tamamdır..

fiyatındada anlasmı gibi oldugum halde borla dan vazgectim sanırım cunku hic bir ornegine rastlamadım ne gti larda ne vtslerde ne youtube da ne internetin diger koselerinde nede eşte dostta..

simdi arkadaslar varsa bildiginiz tanıdıgınız bu egzostlardan satan acılen bı goruseyım kendisiyle

egzosttan sonra kısmetse aklımda birkac gorsel degisiklik yapmak daha soz konusu..onlarıda yaptıktan sonra chip tuning ve timing ayarı yapıp olayı simdilik sonlandırmayı planlıyorum
bence magnex yuvarlak uç tak, görsel değişiklik derken??

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi redvtr Mesajı Göster
Ustan bile uyardıysa artık biz ne desek boş Kaskonun olmayışı fiyatının uçuk olmasından mı?Yani benimki 97 model ve çıkardıkları prim tutarı 1.840 YTL idi.İçimden höst demiştim
bende 2000 ytlyi geçiyor mantıklı değil yapmak eğer kaza yapan birisi değilsen

asıl bende kasko olmamasının sebebi babamın yapmaması onun bahanesi fazla pahalı insan kaskoya güvenip gitmemeli ayağının ayarı kaskoylamı oluyor

asıl sebebi ise bnm kendime bi hasar vermeyeğim diye çünkü eğer bana bişey olursa kendisi anlar beni ama annemden dolayı çok korkuyor, ehliyeti aldığım ilk gün peder araba yerine beni kaskoladı(özel sağlık sigortası) çünkü kasko yok diye ben çok dikkatli kullanıyorum tehlikeli hareketlerden MÜMKÜN OLDUĞUNCA kaçınıyorum
kasko olsaydı böyle olmazdı kısaca kendmi frenleme sebebim olmazdı bnm pek korkumda yoktur kaza yapcam ............... hatta saxoyu sevmemdeki debeplerden biride ya sağlam çıkarsın arabadan yada çıkamazsın süründürmez

aslında bnm istediğim motorsiklet r6 filanda daha uzun seneler gazlamak istediğim için almıyorum

bnm arkadaşım bu uyduruk arabalarda gazlayıp hızlı gidiyor zannedip kaza yapıp sakat kalıp veya öleceğime motor tepesinde başıma gelir bunlar dedi gsx600 aldı 3. ayda motor pert bacağı kırıldı ve çocuk çok mutlu kaza yaptığında beni aradı gülüyordu (arabayla 3 taklası var önceden)

peder bnm eski motorcu honda cbr 1100xx black bird le kaza yaptı kırılmadık yeri kalmadı 6 ay normal yüreyemedi ama 1 kere pişman olmadı yoldan geçenler yanına gelince ne oldu diye ilk sorduğu soru yerde yatarken motoruma ne oldu pederinde 4 araba perti var çeşitli zamanlarda kasko yapmıyorlar şu an kendi üstüne

öyle biraz bende de manyaklığa kaçıyor ama napalım kader siz bana uymayın kalın sağlıcakla

Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 01-08-2008 - 02:35
Eski 01-08-2008, 12:53   #618
QQ4
C2 HDI

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kaiser_soze Mesajı Göster

Serkan merhaba ;

Araba konusunda bir gelişme olmadı maalesef.
MAGNEX i sana verebilirim.Sen bir araştır. Aranıyor ilanına gelen talepleri değerlendir. Hangisi aklına yatarsa ... Daha önce dediğim gibide kargo ücretini ben öderim.

Demir merhaba
Senin daha önce 3.18 İS nin olduğunu okumuştur. Şuanda banada bir takas teklifi geldi 94 model 3.18 is coupe otomatik vites. Nasıldır bu araçlar genel anlamda sıkıntısı var mı?

Eski 01-08-2008, 13:18   #619
Atilla

Anladım dragsteer1982.Yinede kazasız belasız ve dikkatli sürüşler.

Eski 01-08-2008, 13:25   #620
Atilla

QQ4 , Demir'e sormuşsun gerçi ama iki ay boyunca arkadaşıma ait 3.18 IS Coupe ile dolaşmıştık.Genel anlamda sıkıntılarını bilemiyorum.Yalnız içinden gram ses gelmeyen,çok atak,çok tatlı yanlayan klasik bir BMW olduğunu söyleyebilirim.Şimdiden hayırlı olsun Yine içim tuhaf oldu; hep arkadaşlarıma ait BMW lere binmiştim ve sürmüştüm.Tam kendime almaya karar vermiştimki evlendim Ama illaki BMW E30'um ya da 36'ım olacak Kusura bakma o kadar bilgi veremedim ama BMW olunca etrafımdaki tüm hayat duruyor :P

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları