"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #601 | |
| wupp Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| Alıntı:
| |
| | |
| | #602 |
| |
| | |
| | #603 |
| Restless Rider Kayıt Tarihi: 26-06-2007 Yaş: 28
|
masallah masallah gayet guzel capcanlı
__________________ No more, no never again, no never again |
| | |
| | #604 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Mad max Temiz alet...Ankara plakalı kırmızı VTS diyince bir hatıra geldi aklıma....Aracı almadan önce Ankarada bir tane VTS bulmuştum..Kırmızı renkte idi...Pazarlıkta orta noktada buluşamamıştık.. 06 ZBL .... olması lazım..Öğle hatırlıyorum... Sahibi doktordu....Çok istemiştim Kırmızı veya beyaz renk bulmayı....Olmadı nasip değilmiş... Mesajı son düzenleyen SUBmarine : 26-07-2008 - 19:22 |
| | |
| | #605 |
|
hayırlısı abi şimdiki VTS boncuk gibi maşallah. nasip bunaymış demekki.
|
| | |
| | #606 | |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
| Alıntı:
Temiz ,sade ve güzel bir arabaydı. Kısmet değilmiş. Bindiğin arabayı alalı kaç yıl oldu ? | |
| | |
| | #607 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Sağol Tutku... 4 yıl Gökhan... |
| | |
| | #608 |
| naturally aspirated only |
arkadaşlar hsonları geliboluya yazlığa gidiyorum yol 340 km, geçen hafta giderken biraz fazla sıkıştırdım dönerken ekonomi yapayım dedim, gelirken 5.5 lt/100km yaktı araba nasıl sizce? 90-100 km/h arası gittim giderken de geceleyin çıktım 11.7 litre yaktı 2 saat 5 dakikada gittimde ortalama hız 165 km ![]() marmara ereylisinin sonlarına doğru yolda hafif tümsek varmış 170 le geçince üstünden araba bayağı bir zıpladı (6cmlik olduğu normalde bile çok zıplatıyor) amortisörler boşaldı yerden bile kesilmiş olabilirim araba yere tekrar konduğunda ön camlar 3-4 parmak açıldı araba yere aniden inince, babama soruyorum nereleri bıraktık seviyorum bu arabaları ![]() hayatımda ilk kez saxoyu bu kadar hızlı kullandım daha önce 180 in üstüne çıkmamıştım otobanda 225 yaptım çok zevkliydi kullandıkça daha çok seviyorum. 190 ile giderken 3 şerit değiştirdim aniden sağolsun bayan sürücü yüzünden araba arkadan tatlı tatlı kaydı ama hiç korkutmuyor kendi yerine geldi sonra gün geçtikçe daha çok seviyorum bu arabayı camberlerle oynamıştım ya ben çnler 1.5 arkaşar 1 derece negatif idi uzun yolda bayağı yordu kullanırken çok geziyor yolda araba bozuklukları takip ediyor ama deydi herkese tavsiye ederim Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 30-07-2008 - 23:32 |
| | |
| | #609 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
Kemal VTS'ne bu kadar kötü davranma Tamam sürücüsünü çığrından çıkaran bir otomobil ama dikkatli olmalısın.Direksiyonun ve reflekslerin çok çok iyi olsada VTS'en tüm tepkilere olumlu cevaplar versede dikkatini hiç kaybetmemelisin.Bu otomobillerin belkide tek dezavantajı olan kaporta aksamını hatırlatmaya gerek duymuyorum.Bendende daha iyi bilirsin eminim.Biraz karamsar yazı oldu ama Yazdıklarında da belirttiğin gibi yol tutuşları harika bu otomobillerin.
__________________ |
| | |
| | #610 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
Şu an için almayacağım ama ufak bir araştırma yaptım.Niye VTS II jantları çok pahalı İkinci el mi sıfır mı anlaşılmıyor.Acaba VTS II jantları hafif midir?Hafifse eğer belki değer istenilen fiyatlara.Bu arada speedline (birlas haricinde) artık satılmıyor mu? Jant istiyorum ben
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|