Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Citroen

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 15-07-2008, 02:01   #581
Member

saxo vts2 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: saxo vts2
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi dragsteer1982 Mesajı Göster
maşallah yapılan işlemlerin işciliği çok güzel hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

benceksikler plakalar kare olmasa daha iyi dururdu, arka stop, tamponlar, çıtalar keşke boyanmasaydı bütün arabanın havası kaçmış ve ön tamponun ortasını boşaltıp ızgara çektirmeseydin

özellikle bunların arasında en tavsiye etmeyeceğim ön tampona grill uygulması çünkü ön tamponun ortası aero-dynamic unsurlar göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır enine olan parçaları spoiler şeklindedir sende dikkatli bakarsan anlarsın artık arabanın kafası biraz daha fazla kaycak üzgünüm
keşke sorsaydın yapmadan önce

bu arada jantların hangi arabanın jantı 206cc gibi geldi kaç inç bide?
kemal hep hevesim vardı böyle bi araba yapmak daha yeni gerçek oldu...sene ye askerliğim var,,askere gitmeden doya doya zevkini çıkara çıkara biniym dedim,,zaten askerden sonrada böle bi arabaya binemem heralde...
jantlara gelince 206cc nin jantları 15"

saxo vts2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2008, 02:11   #582
Member

[quote=SUBmarine;2115023]Düşüncelerin için çok teşekkürler Atilla....Elimizden geldiğince imkanlarımız ölçüsünde uğraştık,uğraşıyoruz.....Aracın en son durumu aşağıdaki gibidir...
(Haziran 2008)

Kemal biraz araştırdım..Düğündüğün headers italyan üretimiymiş..4-2-1 olması iyi...Yüksek devirlerde randımanlı olur...Fiyatı biraz daha aşağılara çekersen iyi olur...Nihayetinde sıfır ürün olmıyorsun...
Sırf headers 890 YTL idi..(Supersprint)...Daha öncede belirttim..Ben bu rakama almadım...Tasviye nedeniyle bir miktar daha ucuza gelmişti bana..
Komple sistemle 1000 YTL buldu zamanında.....Orta susturucu (tüp tip)+ara boru.....

Mehmet Maşallah saxona.(resimler epey büyük çıkmış)..Senin aracında VTS 2 jantları olması lazım....Onlar nerde?Bence 206 Quiksilverden daha iyidir..Kemal 15'dir bunlar..Ben bu alçaklıkla hayatta kullanamam..İyi cesaret..Eğer standart amortisör sistemin ile kullanıyorsun..Tavsiye etmem..Aracı yükseltmen menfatin icabı....Bu arada VTS satılık çıkarmışsın..İlanını gördüm...Kedi'de iyi poz vermiş...(resim 4)

yaa demir hiç sorma vts jantlarınıgitti...6 cm lik yay var ama büyük bi ihtimal spor amortisör koyucam,...valla kullanırken çook dikkatli kullanmaya çalışıyorum,,setli ve bozuk yollara girmiyorum...gittiğim güzergahtaki yollardaki çukurları bile ezberledim artık satılık ilanını koydum,istediğim parayı veren olursa veririm,,olmazsada askere giderken çekerim garaja dursun

kediye gelince VTS nin altında yatmak her kediye nasip olamaz,,araba çok alçak olduğundan giremiyolar altına

Eski 15-07-2008, 14:19   #583
Atilla

redvtr - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 97 Saxo VTR I
Az önce Bostancı Sanayi Monroe bayisinden VTR'em için ön arka Reflex model amortisörleri 290 YTL'ye aldım.Kazık yedim mi bilmem ama Monroe bayisini bulmak çok zahmetli.Yedek parçacılarda standart amortisörlerden satıyorlar.Reflex almamın sebebide 3,5'luk yay olduğundan.Konfor olarak tatminkarmış ama dayanıklılık olarak 3,5 luk yaylarla oldukça iyiymiş.Bakalım artık Kısmetse hafta sonu ön amortisör takozlarınıda alıp taktırcam.

Eski 16-07-2008, 16:43   #584
naturally aspirated only

dragsteer1982 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: SaxoVTS-Pontiac-Uno-Damas
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SUBmarine Mesajı Göster
Kemal biraz araştırdım..Düğündüğün headers italyan üretimiymiş..4-2-1 olması iyi...Yüksek devirlerde randımanlı olur...Fiyatı biraz daha aşağılara çekersen iyi olur...Nihayetinde sıfır ürün olmıyorsun...
Sırf headers 890 YTL idi..(Supersprint)...Daha öncede belirttim..Ben bu rakama almadım...Tasviye nedeniyle bir miktar daha ucuza gelmişti bana..
Komple sistemle 1000 YTL buldu zamanında.....Orta susturucu (tüp tip)+ara boru.....
hımm teşekkürler Demir abi ben bide 800 ytlnin dışında kendime son susturucu almak zorundayım o zmn çok pahalıya geliyor artık olmazzsa sanayi işi olcak iskenderden komple 51 lik araboru, orta ve son susturucı içinise sizden tekrar yardım isterim.

dragsteer1982 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-2008, 17:02   #585
naturally aspirated only

dragsteer1982 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: SaxoVTS-Pontiac-Uno-Damas
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi saxo vts2 Mesajı Göster
kemal hep hevesim vardı böyle bi araba yapmak daha yeni gerçek oldu...sene ye askerliğim var,,askere gitmeden doya doya zevkini çıkara çıkara biniym dedim,,zaten askerden sonrada böle bi arabaya binemem heralde...
jantlara gelince 206cc nin jantları 15"

yaa demir hiç sorma vts jantlarınıgitti...6 cm lik yay var ama büyük bi ihtimal spor amortisör koyucam,...valla kullanırken çook dikkatli kullanmaya çalışıyorum,,setli ve bozuk yollara girmiyorum...gittiğim güzergahtaki yollardaki çukurları bile ezberledim artık satılık ilanını koydum,istediğim parayı veren olursa veririm,,olmazsada askere giderken çekerim garaja dursun
hımm değişik durmuş aslında güzel durmuş yaa bende bi ara jant alıcam 15'' ama hafif bişey alıcam büyük ihtimalle normalde ben ellemem jantlarıda frenleri büyütücem ondan jant almam gerekiyor

bendede 6 cmlik yay var dikkat edersen pek sorun olmuyor , ama arabanın altı yere vurmuyorda değil hergün enaz 1-2 kere vuruyor

asıl geçen hafta arabayla geliboluya gittik giderkende yükledik arabayı azına kadar doldu arka koltukların oralar filanda dolu normalde arabanın yerden yüksekliği 6 parmak yan taraftan , yükleyince 4 parmağın biraz altına indi bide pederle ben oturunca arabaya siz düşünün, tekirdağ taraflarında çukur vardı yolda kaçamadım ön sol tekerlerk bir girdi çukura araba ilk önce motoru kısıtladı km saati 0 landı sonra benzini kesti ve motor durdu daha öncede başıma gelmişti böyle durum kaputta kırmızı 1 düğme var o düğmeye basınca geçiyor bunun sebebide herhangi bir kaza takla anında benzin sızıntısını önlemek içinmiş kısaca araba kaza yapmış kadar G yiyor sarsılıyor, bide yolda tümsek vardı kaçamadım tam arka göbekten vurdu tümseğe öyle ayarladım çünkü sol taraftan fren boruları geçiyor içerden göbek yaptı taban gidincede tekmeleme yöntemiyle düzelttim orayı

kısaca çok dikkat etmek gerekiyor

dragsteer1982 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-07-2008, 00:56   #586
Senior Member

SUBmarine - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Biraz pahalı buldum Atilla...Neyse artık alınmış bitmiş...Kullan bakalım..Belli bir süre sonta neticeği ve izlenimlerini belirtirsin...

Kemal pazarlığı yokmu vatandaşın....

Anladım...Kaç tertip gideceksin Mehmet..?

SUBmarine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-07-2008, 13:46   #587
Atilla

Evet Demir banada öyle geldi.Başka yerdeki fiyatları bilmiyorum ama aynı dükkanda ön cam sileceği sormuştum onlara bile 25 YTL demişti Fazla vaktimde olmadığı için acele ederek ordan aldım.Etrafımda Monroeci de fazla bulamadım.İnşallah reflexler iyidir.

Eski 18-07-2008, 01:40   #588
Member

kEMal bu kaputtiki kırmızı düğme dediğin bütün saxo larda varmı yoksa senin arabaya özel bişeymi...yok yane bizimde başımıza gelirse böle bişey bende biliymm???

Eski 18-07-2008, 10:10   #589
Atilla

Benim VTR'dede var ama rengi kırmızı değil.Herhalde VTR'nin VTS'den bir farkı da bu olsa gerek

Eski 18-07-2008, 12:10   #590
Restless Rider

kaiser_soze - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

vtr de yoktur bildigim kadarıyla en azından benımkınde yoktu..vts lerde var hepsinde

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları