www.modifiyem.com | |
| |||||||
SAXO TeamCitroen icinde SAXO Team konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi SUBmarine Selam Kemal kardeşim..Nasılsın görüşmeyeli..? Metal kısmında kırılma yok lakin kauçuk birleşim yerlerinde yırtılma vardı...Boşluk ve ses yaratıyordu..Çok zururiyeti yoktu..Ama hafta sonları uzun yola çıkıyorum..Vede bazen ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1145 | ||
| naturally aspirated only | ![]() Alıntı:
![]() sen beni geçmişşin bende yedek h4 ampül şanzıman takozu klipler sigortlar var sadece bide güzel bi çakım var içinde olmayan yok pensesi lokma takımı bıçağı bile var ![]() Alıntı:
ewt görüşelim iyi olur arkadaşlar cumartesi akşamı r53 mcs ile denedim sc li olanlarından minide hafif tesisat 17" jant vardı, 885-890 kilo civarı bnm araba artık günlük kullanımda koltuklar fln var ama ynlş anlaşılmasın 70de başladık 180e kdr 1.5 boy öndeydim 200 gibi kafa kafaya geldik sonra geçti, güzel değer bence her anlattığım kafa kafaya yürüseniz bile helal derdik diyor 1.5 boy gerçekten süper diyorlar | ||
| | |
| Reklam |
| | #1146 |
| Senior Member | |
| | |
| | #1147 |
| naturally aspirated only |
vites kolu normalden çok daha fazla oynuyorsa şanzıman takozunda sorun varıdr veya arabada titreme varsa
|
| | |
| | #1148 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 33 Otomobil: Saxo VTS
|
Selamlar Serkan..Sağol...Evet epey zamandır görüşemiyoruz...İyi olur...Havalarda ısındı..Mutabık kalacağım bir hafta sonu ayarlıyalım bir saxo team buluşması.... Kemal yolda lastiğin patlarsa inerse sonra ne yapacaksın? ![]() Şeref Kemal yazmış ilave olarak ses yapar,hareket halinde vites kolunda biraz titreme olur...İlk hareketler tık tık diye ses çıkarabilir...Lift'e kaldırarak net şekilde anlaşılabilir...(Levye ile hafif asıldın mı? Boşluk varsa..Kauçuk kısmı yırtılmıştır..Yada metal kısmı deformasyona olmuştur.Fazla pahalı bir şey değil zaten..) 40-200 km/s (2-3-4 vites 7000 d/dk) Önüme araç çıkmasaydı iyi olacaktı..Biraz daha gidecektim.. Neyse ![]() [Sadece Üyeler Görebilir. ] |
| | |
| | #1149 |
| Restless Rider Kayıt Tarihi: 26-06-2007 Yaş: 30
|
arkadaslar bugun ve yarın aracıma alıcı cıkmadıgı takdirde, pazar gunu antalyaya gidiyorum arabayla..alacagım arac ile takas konusunda anlastık. kısmet olursa arabaları degistirip gelicem artık saxo team bulusmasına saxo suz olarak gelirim napalım
__________________ No more, no never again, no never again |
| | |
| | #1150 |
| Senior Member | yeni araç ne marka onuda öğrenelim imperaza adaydı galiba artık tanımassın bizi
|
| | |
| Reklam |
| | #1151 |
| Senior Member | |
| | |
| | #1152 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 33 Otomobil: Saxo VTS
|
Takaslacağın araç nedir Serkan..Eğer gitmen kesinleştiyse hayırlı yolculuklar selamletle.... Şeref orjinal egsozu pahalıdır....Ne yapmış sahibi orjinal egsozu atmış mı? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| saxo, team |
| Konu Seçenekleri | |
| |