"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #741 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-10-2008 Şehir: ankara Otomobil: saxo vts
|
fm biliyorum yanlış hatırlamıyosam benzinliğin içindeydi yay ları nasıl görebilirim fiyat ne düşünüyorsun kazanlı filitre hakkındada biraz bilgi verirsen ne çok sorusordum vay Einbach yanlış hatırlamıyorsam hondamı üretiyordu bu yayları bilgilendirisen sevinirim mod işine yeni başlıyorum sayılır |
| | |
| | #742 | |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
| Alıntı:
Emre bende zamanında çok sordum ve hala soruyorum problem değil. FM tuning Shell benzinliğin içindeki doğru hatırlıyosun. Filtre bunun VTS için olanı; Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası Farlar hakkında fikir vermek amacıyla; Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası Birincisi yayın adını yanlış yazmışım doğrusu " EIBACH " olacak Tükenmez kalem yayından yarış arabalarına kadar bir çok sınıfta kitler ve yaylar üretiyor firma Yanlış hatırlamıyorsam Alman malıydı. Hondayla herhangi bir alakası yok. Fiyat olarak 140 YTL düşünüyorum. Açık konuşmak gerekirse bu fiyatlara sıfır FK yada AG marka yayda alabilirsin ama tabiki tercih senin.Ama aradaki farkı anlamak için formdan araştırma yapabilirsin. | |
| | |
| | #743 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Emre güle güle kullan..Plakasıda güzelmiş...Jantları siyaha boyanmasını şahsen beğenmedim..Ya tekrar orjinal rengide döndür yada VTS II jantı düşünüyormuşsun zaten..... Saxoların ön podyaları 106'la aynı değil...106 GTİ kazanına ufak bir rötüş gerekecektir...Ama montajı mümkündür..Aceleci olma her şey bir anda olmaz..Yavaş yavaş sindire sindire yaparsan keyifli olur.... Son durum ve gelişmeleri bildirirsin kemal...Olacağı varsa olur..Sıkma canını... Serkan nerelerdesin..? Gökhan sıkılmaktan ziyade değişiklik iyi olacaktır diye düşünüyorum... Peugeot 306 GTİ ile takas olayı söz konusunu..Şu an netleşen bir şey yok ama ilerleyen günlerde daha belirgin bir hal alabilir..Bakalım görelim....Esasında yaşımıza hitap eden bir araç değil...Biraz daha olgun ağırbaşlı durmak lazım..Lakin içimde geçmişte kalan bir uktedir...Eğer imkan olursa bunu telafi etmem lazım... Eğer tekrar VTS almayı düşünüyorsan bence bizim kasalardan almamaya çalış...Alternatif spor tarzı düşünüyorsan aşağıdaki modeller değerlendirebilir.. *Peugeot 206 RC *Peugeot 306 GTİ *Clio 2.0 Sport *Toyota 1.8T-sport *BMW 318is [M44B18] gibi...... Mesajı son düzenleyen SUBmarine : 14-10-2008 - 15:00 Sebep: eksik harf |
| | |
| | #744 |
| Restless Rider Kayıt Tarihi: 26-06-2007 Yaş: 28
|
Demir buralardayım okuyorum mesajlarıda cevap yazamıyorum işten güçten.. bu arada gecen c.tesi fuara gittim..var mı aranızda giden? hem yeni çıkan araçları yakınen görmek incelemek istedim, hemde kafamdaki bir iki aracı etud etme imkanım oldu.. Demir sana bahsettiğim mevzu üzerine şimdi daha iyi degerlendirme yapabilecegim..zira megane rs i inceledim, leon un yenı TSI modelin, cooper s ve a3 tsi ı da inceledim..bakalım önümüzdeki sürecte düşünüp taşınacagım imkanlar doğrultusunda tabi type r ep3 kasa ve impreza wrx eski kasa olmadıgı icin fuarda onlara bakamadım..ayrıca VW nin scirocco modelini cok begendim 1.4 tsi 160 hp motor ile sunmuslar piyasaya donanım ve tasarımda cok iyi fiyat biraz yuksek..ancak basarılı bir otomobil olmuş dogrusu.. son olarakta evo x, bmw m6 ve mercedes cl600 modellerinin içine oturabilmek bile gayet keyifliydi ![]() bu haftasonu tekrar gitmeyi planlıyorum, gezemedigim markalar kaldı gelmek isteyen olursa beklerim..
__________________ No more, no never again, no never again Mesajı son düzenleyen kaiser_soze : 14-10-2008 - 15:53 |
| | |
| | #745 |
|
tavsiyeler için teşekkürler bu arba gerçekten heycanlandırdı beni ondan galiba biraz acele ediyorum bu araçla giderken insanlar önce arabaya sonra senin gözlerinin içine bakıyorlar yavaş yavaş bulup yapcam deyişim sırasındaki resimlerini koyarım yardımlarınız için teşekürler
|
| | |
| | #746 |
|
Qq4 kusurabakma adını bilmedim için böyle hitap ediyorum 5cmlik yayları alırsam amortisördemi almak zorunda kalırım bide yaylar kaç senelik almak istesem nasıl yaparız
|
| | |
| | #747 |
| Member Kayıt Tarihi: 02-04-2005 Şehir: ankara Yaş: 27 Otomobil: saxo VTS
|
emre hemen hızlı girme yawaş yawaş en iyisi kış geliyo zaten kış lastiği almak lazım
|
| | |
| | #748 |
|
evet çok haklısınız bizim burda bi abi var onunda honda taypırı var arabaya birden herşeyini yapma ondan sonra arabadan çabuk skılırsın dedi bende her hafta birşeylerini tamalıcam kışlık lastikleriyle almışım allahtan baktımda söyle iyibir kışlık lastik 500 den aşağı deyil
|
| | |
| | #749 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Serkan henüz gitme imkanı bulamadım...Lakin cuma hususi zaman ayırıp gitmeyi planlıyorum... (Hafta sonu önceden planlanmış bir program var yoksa beraber giderdik.) Şifahende telakki ettiğim gibi bütçe ve beklentiler önemli bu hususta.... Asıl olan marifet kendi havasını kendi çekerek yarattığu güç tork'tur....Bu açıdan Type-R benim gözümde yeri ayrıdır...Ne demek istediğimi anladın herhalde.... CD'leri karıştırırken 2006 yılına ait kayıtları buldum..Tozlu raflar arasında kaybolup gitmesin dedik..Binare saxo team ile paylaşmak istedim.. 17/61 montajı sonra test mahiyeti arz eden denemelerim... 0-150 km/s (1-2-3) Saxo VTS 0-150 km/s- Video 40-150 km/s (2-3) Saxo VTS 40-150 km/s (gear 2-3)- Video 140-220 km/s (4-5) Saxo VTS 140-220 km/s- Video *Araç redline sokulmamıştır. Mesajı son düzenleyen SUBmarine : 15-10-2008 - 00:31 Sebep: video ekleme |
| | |
| | #750 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
|
Emre merhaba ; Birincisi Demirinde bahsetmiş olduğu gibi VTS lerinki ufak tefekte olsa biraz farklı .ilandaki hava filtresi sadece örnek. Birde kazanlı filtre kullanacaksan hidrolik direksiyonun yağ haznesini biraz sola aldırman gerecektir. Gözünde büyümesin 5 dk işlemi var. İkincisi Yaylar benim. Amartisörler servisdeki abimizim. Yayları tek başınada alabilirsin. Ama eğer bütçen uygun ise ikisini birden alıp taktırman çok daha faydalı ve isabetli olur. İyi günler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|