arkadaşlar hsonları geliboluya yazlığa gidiyorum yol 340 km, geçen hafta giderken biraz fazla sıkıştırdım dönerken ekonomi yapayım dedim, gelirken 5.5 lt/100km yaktı araba nasıl sizce? 90-100 km/h arası gittim
giderken de geceleyin çıktım 11.7 litre yaktı 2 saat 5 dakikada gittimde

ortalama hız 165 km
marmara ereylisinin sonlarına doğru yolda hafif tümsek varmış 170 le geçince üstünden araba bayağı bir zıpladı (6cmlik olduğu normalde bile çok zıplatıyor) amortisörler boşaldı yerden bile kesilmiş olabilirim araba yere tekrar konduğunda ön camlar 3-4 parmak açıldı araba yere aniden inince, babama soruyorum nereleri bıraktık

seviyorum bu arabaları
hayatımda ilk kez saxoyu bu kadar hızlı kullandım daha önce 180 in üstüne çıkmamıştım otobanda 225 yaptım çok zevkliydi kullandıkça daha çok seviyorum.
190 ile giderken 3 şerit değiştirdim aniden sağolsun bayan sürücü yüzünden araba arkadan tatlı tatlı kaydı ama hiç korkutmuyor kendi yerine geldi sonra gün geçtikçe daha çok seviyorum bu arabayı
camberlerle oynamıştım ya ben çnler 1.5 arkaşar 1 derece negatif idi uzun yolda bayağı yordu kullanırken çok geziyor yolda araba bozuklukları takip ediyor ama deydi herkese tavsiye ederim