"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
| Saxo subap ayarı ?
Saxo VTR için subap ayarı yapılıyor mu? Sorunum şu; ilk çalıştırdığımda performansı tatminkarken,trafikte uzun süre dolandığımda performans kaybı yaşıyorum.Bu bariz şekilde hissediliyor.Bu sırada gaza bastığımda zorla hızlanıyor.Ek bilgilerim ise ; 1,5 sene önce segmanlarını ve subaplastiklerini değiştirip,taşlama işleminide yaptırdım.Şuansa üzerindeki debriyaj yarıdan fazla ömrünü tamamlamıştır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürederim herkese.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
hidrolik itici yok mu bunlarda
__________________ |
| | |
| | #3 |
| naturally aspirated only |
o ne kine ??
|
| | |
| | #4 |
|
Valla ne olduğunu bende anlamadım Şöyle desem ; motor durkalk trafikte şişer mi? Performans kaybını yaşamam doğal mı?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Ahmet belirtmiş Hidrolik...Subap ayarı olmaz...Mekaniye çevirirsen olur... Atilla çok sıkıştırmayacaksın...VTR'ler şişer... |
| | |
| | #6 |
|
Bende VTS gibi gidebilirm benimde şişik çamurluklarım var benim jantlarımda VTS jantı Bunları VTR'em diyor, ben demiyorum Sıkıştırmıyorum sadece egzos sesini dinliyorum o kadar Olsun ben böylede seviyorum VTR'mi.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
VTR kötü bir araç değilki..VTS'den tek eskiği motor ve donanım durumu..Arkadaşımda bir zamanlar vardı..Bizzat binip kullanmıştım Otobanda.Biraz asılıp test etmiştim aracı...Mevcut motor nazarında gayet tatmin edici.....Makul oranda'da tüketimi vardı.... Şu an kendisi VTS aldı...VTR'yi şu ablası kullanıyor |
| | |
| | #8 |
|
Ya cidden VTR'yi hep kadınlar mı sürüyor Bu kadar tesadüf olmaz sanırım.Neyse bende eşimle anlaşma yaparım VTS alırım VTR'mide ona bırakırım Nasılsa VTR'yi satmaya kalksak bedavaya gidecek hiç değilse yine bende kalmış olur.Bu gidişle çıtadaki VTR amblemlerinide çıkartıcam
__________________ |
| | |
| | #9 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
VTR motorunu VTS motoruna çevirmek bu kadar mı zor sadece üst kapak farkları yok mu bu araçların?
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
| Alıntı:
Zor değil fakat maliyetli . Zaten harcadığınız paraya VTR satıp VTS alabilirsiniz. Onun için bu bunun benzeri uygulamalar çok tercih edilmiyor. Bunu yerine tercih edenler için turbo uygulamalrı daha mantıklı oluyor. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|