"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
| Saxo sislere xenon
Nette 130 liraya xenon diye reklamlar görmekteyim.Bundan sislere takmayı düşünüyorum.Önlerde angel var ama xenon yok.Sorum ise sanırım bizim otomobillerde xenon takıldığında göstergede arıza ışığı yanıyor.Bu hatayı sislere takıldığında da verecektir diye düşünüyorum.Bunu çözmek için ne yapmak gerekir?
__________________ |
| | |
| | #2 |
| naturally aspirated only |
ya gösterge ışıpı arıza yakıyor diyorlar ama xenonluların en azından bnm tanıdıklarımda hiç böyle bişeye rastlamadım
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
yapmayın şunları ya yolda başım ağrıyo ışık cümbüşünden |
| | |
| | #4 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
| Sadece sislere xenon mu hayır tabikide Parklara 6 renkli dipsizlerden (hani her saniye rengi değişen ) ve ön tampon altına renkli neon ![]() ![]() Lunapark misali dolaşırız ![]() Sislerimi sürekli kullanmıyorum.Şuanki aydınlatması iyi değil.Yani farlarım açıkken sisleri yakmam bişey ifade etmiyor.Sisler yan tarafını dahi göstermiyor gibi bi durum sözkonusu.O yüzden hazır uygun fiyatlı xenon varken sislere taktırayım diye düşündüm.Dediğim gibi sürekli sislerim açık gezmiyorum.İhtiyacım olduğunda bana yardımcı olsunlar yeter.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|