Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Citroen

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 28-05-2008, 23:33   #1
Member

saxo vts2 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: saxo vts2
satılık saxo vts varrr....

arkadaşlar bizim burda bi arkadaşta 97 model vts var...daha orjinal 68000km de,2 sene öncesine kadar fuar arabasıymış....çocuk biraz hor kullanmış gerçi arabayı açık sölemek gerekirse...şimdi bakımlarını yaptırıp satıcakmışş...fiyat olarak da 8000YTL CİVARI dedi bana...eğer düşünen varsa çevrenizde filan konuşuruz çocukla

saxo vts2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-05-2008, 10:34   #2
Atilla

redvtr - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 97 Saxo VTR I
Gerçek orjinalmiymiş kilometresi?Çünkü bu kilometreye sahip bir VTS ne kadar horda kullanılsa 8000 liradan fazla eder tahminimce.Ya bide böyle ilanlar okumak benim moralimi bozuyor.Alabileceğim bir VTS iken ben sadece yorum yazmakla yetiniyorum Aile kurmak böyle birşeymiş . Aslında ne olursa olsun fiyatıda uygunmuş.Hayırlı satışlar.Kolay gelsin

Eski 29-05-2008, 11:39   #3
Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi redvtr Mesajı Göster
Gerçek orjinalmiymiş kilometresi?Çünkü bu kilometreye sahip bir VTS ne kadar horda kullanılsa 8000 liradan fazla eder tahminimce.Ya bide böyle ilanlar okumak benim moralimi bozuyor.Alabileceğim bir VTS iken ben sadece yorum yazmakla yetiniyorum Aile kurmak böyle birşeymiş . Aslında ne olursa olsun fiyatıda uygunmuş.Hayırlı satışlar.Kolay gelsin
evet kilometresi orjinalmiş...dedim yaa fuar arabasıymış.motor durumu çok iyiymiş,,sonuçda VTS ,önemli olan kısmı motoru...ama kaporta dedim yaa haşat olmuş..çocuk orasını burasını yaptırıcakmış arabanın...yane sanada artık bi VTS yakışır...VTR ni ver yengeye bencede VTR yi ağırlık lı bayanlar kullanıyo

Eski 29-05-2008, 11:57   #4
Atilla

Sağol ya iyi moral verdin Hem VTS alırsam Demir'in VTS'sini satmasını bekliyeceğim :P Valla VTS almam çok zor.VTR'yi bile zor tuttum elimde.Hem anne baba kardeş hemde eşim açısından...Neymiş satıp dört kapılı otomobil alacakmışız :P İşte bu yüzden VTS'ye geçebilmem için önce dört kapılı ikinici bir otomobil alıp ardından benimkini satıp VTS terfi edebilirim.Yani sonuç olarak şuan için çok zooooooorrrrrr Ama ben yinede VTR'mi çok seviyorum

Eski 29-05-2008, 14:51   #5
Member

olsun yaa bi harfin lafımı olur aramızda...haa S olmuş haa R olmuş ne farkeder emiynim senin arabanda çook güseldirr,,bi görmek nasip olmadı ki kimsenin arabasını....bi buluşamıyoz vallaa...senin VTR nide merak etmiyoo deilim yane Aramızdaki tek VTR sende varr)

Eski 29-05-2008, 15:16   #6
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -_-
hayırlı satışlar.satılık bölümüne açsan konuyu daha verimli olurdu sanki.resimlerle beraber.

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-05-2008, 14:55   #7
Atilla

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi saxo vts2 Mesajı Göster
olsun yaa bi harfin lafımı olur aramızda...haa S olmuş haa R olmuş ne farkeder emiynim senin arabanda çook güseldirr,,bi görmek nasip olmadı ki kimsenin arabasını....bi buluşamıyoz vallaa...senin VTR nide merak etmiyoo deilim yane Aramızdaki tek VTR sende varr)
Valla R harfini uzun söyleyince daha bir sinirliymiş gibi oluyor yani şöyle ; rrrrrrrrrrr
S harfiyse daha mazlum gibi daha çok yılan sesine benziyor ssssssssssssss
Çok güzel uydururum anında.Aramızdaki tek VTR benimki olduğuna göre buluşmalarda el üstünde tutulmalı ona sürekli iltifatlar edilmeli diye düşünüyorum fazla mı düşündüm ne

Eski 30-05-2008, 17:00   #8
Member

merak etme sen hep el üstünde olucaksınn

Eski 30-05-2008, 18:24   #9
Atilla

bunu istemek hakkım benim.Bide kısmet olurda buluşursak konvoy olayı falan olursa lütfen VTS'ler sabit hızda gitsin Hem VTR hem de standart çünkü

Eski 30-05-2008, 18:48   #10
Restless Rider

kaiser_soze - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

en önde gidersin..tempoyu ayarlarsın

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları