"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-10-2008 Şehir: aydın Otomobil: citröen c3
| kaybolan c3 anahtarı
merhaba arkadaşlar arabamın anahtarını kaybettim malesef :-( ne yapmalıyım aracımın tek anahtarı vardı . nereye başvuracağım bide ne kadar zamanda gelir ki yeni anahtar ve yeni anahtar gelse bile güvenlik için nasıl tedbirler almamı önerirsiniz . aracım sx 1.4 hdi dı . immobiliser falan var ama ne işe yarar ya da bu durumda işe yararmı bilmiyorum. desenize uykusuz geceler beni bekliyor.... |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
geçmiş olsun yedek anahtar neden yok 2 tane olması gerekiyordu ? aracı korumaya al yani önüne arkasına filan araba koy yada lastikleri filan kilitle..iyice araştır en son gezdiğin gittiğin yerleri elbiselerinde montlarınnın cebinde filan ara..yada son günlerde gittiğin mekanlar nerelerse git oralara bak belki oralardadır.. kötü bir durum anahtarın gelmesi acil bişey olduğu için fransadan 3 gün içinde filan gelir tahminen belkide 1 hafta..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-10-2008 Şehir: aydın Otomobil: citröen c3
|
yeni anahtar gelince serviste kodları falan değiştirilebilirmi . hani kaybolan anahtarı da birisi bulup açmasın diye .
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
kodlarımı değişirler kontağımı değişirler bilmiyorum ama biraz uğraşırsın anahtarın 2 tane olması lazımdı bende 2 taneydi mesala c3 varken.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|