"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| kimi(seco)RAIKKONEN | hersey C4 icin
merhba arkadaslar daha oncede citroen c4 m icin bilgilerinize danismistim simdi yine bilgilerinize danisma ihtiyaci duyuyorum gecen hafta ziebart da arabama cam filmi yaptirdim rengi siyah ve krom aksesuarlar oldugu icin cok yakisti suaralar da xenon far olayina taktim kafayi ama acikcasi biraz pahali geldi ona dolayi suan beyaz yanan ampullerle ilgilenmeye basladim ama en ufak bir bilgim yok lutfen bana yardim edin en guzel en parlak ve en kaliteli yanan ampullerden hangisi sizce en iyisi ???? lutfen yardım bir de benzinli arabalarda kullanilan hava filtrelerini dizel C4 e uygulayabilrmiyim??? saygilar..
|
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: hersey C4 icin
beyaz ampüller yolu iyi aydınlatamıyormuş diye duydum. görüntü için güvenlikten fedakarlık yapılmamalı bence hava filtresi konusunda da yine emin olmamakla beraber dizellerde verimsiz olduklarını duydum. çünkü benzinliler için üretilen hava filtreleri üst devirlerde daha çok hava çekmek için. bunu yaparken alt devir performansını düşürüyor. dizel de alt devirlerde canlı olduğu için performansa negatif etki ediyor |
| | |
| | #3 |
| umuTR | Re: hersey C4 icin
dizelde hp fazla üstün diildir tork vardır hava filtresi takarsanız torku öldürürsünüz bu da performans yerine negatif olarak size döner beyaz ampülde kaliteli olmadıı sürece gereği yok
__________________ imzanın içeriğine dikkat edelim |
| | |
| | #4 |
| naturally aspirated only | Re: hersey C4 icin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|