"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #681 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: saxo vts2
|
benim için uyar pazar günü olsunda ister 3:00 de olsun ister 7:00 de olsun benim için farketmez....her türlü gelirimm...hadi herkezz saat sölesinde ortasını bulalım |
| | |
| | #682 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
Akşama kalamayız ama öğleden sonraki bölümde sizlerle birlikte oluruz eşim ben VTR'em birde kankam (gelirse tabi) O zaman ben bu akşam foto makinasının pillerini şarja koyayım Bu akşama kadar saati kararlaştırırsak süper olur.Eğer saat olayına yetişemezsem Pazar günü 15.00 15.35 gibi (yolun durumuna bağlı) Merter MC'in orda oluruz.Sizce nasıl?
__________________ |
| | |
| | #683 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Cumartesi müsaitim..Lakin Pazar günü bana uygun değil.....Arkadaşımın düğünü var.....Eğer pazar günü olacaksa gene siz buluşun.Muallakta kalmasın.....İllerde hepimizin mutabık kalacağı başka bir toplantılarda ayarlanabilir...
|
| | |
| | #684 |
| Restless Rider Kayıt Tarihi: 26-06-2007 Yaş: 28
|
ozaman fikrimce soyle yapalım ..c.tesi uygun olanlar c.tesi, pazar uygun olanlar pazar bulussun baska bir günde ep birlikte buluşuruz inşallah..Demir bana uyar c.tesi ögleden sonra..
__________________ No more, no never again, no never again |
| | |
| | #685 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
Hay ben bu nişanın tarihini öpeyim.Malesef cumartesi olmuyor bizim için.Ama pazar günü yinede dediğim saatte gidecem Merter MC'e.
__________________ |
| | |
| | #686 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Tamam Serkan..Uygun bir öneri.. 15:30-16:00 gibi Merter Mc.... Atilla ta Maltepeden boşu boşuna gelme..Arkadaşlar iyice netliği kavuşturup öğle buluşun... Bir önceki yazımda belirttiğim gibi maalesef ben yokum....Başka sefere inşallah.... Cümleten hayırlı hafta sonları.... |
| | |
| | #687 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: saxo vts2
|
olmadıki şimdi yaa...ikiye bölündük c.tesi ciler,,pazarcılar....bölee olursa bende gelmem haftaya toplu bi buluşma yaparız ozaman artık...önemli olan hep beraber buluşabilmekkk...
|
| | |
| | #688 |
| Restless Rider Kayıt Tarihi: 26-06-2007 Yaş: 28
|
evet kötü oldu napalım..haftayada hep birlikte yaparız..Demir biraz daha erkene alabilir miyiz buugnku bulusmayı?? uyar mı sanada..biliyorum biraz gec oldu bunu soylemek ıcın ama ogleden sonra yıne sehır dısına cıkmam gerekıyor..mesela 1-1,30 gibi olur mu?
__________________ No more, no never again, no never again |
| | |
| | #689 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
|
Merhaba arkadaşlar. Pazar günü drag yarışı var hipodrumda. Geçen sene buluşma fırsatı olmadı. Ama bu sefer buluşuruz inşallah. |
| | |
| | #690 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
| Buluşalım mı Ankara ?
Merhaba arkadaşlar. Ramazan dolayısıyla şöyle Ankaralılar olarak bir buluşsak. Şöyle dolu dolu bir gün geçirsek nedersiniz ? Ben az çok kafamda birkaç şey tasarladım. İftardan önce kartıng ( Yeni hipodrumun orada ) İftar yemeği ( Ankamalldeki Bıstro Fortunada özel iftar menüleri çıkıyor ) / Yemek sonrası ya hemen yan taraftaki AFM sinemasında IMAX / Batman Dark Knıght filmi ya da Anteras Alışveriş Merkezinde Bowlıng Görüşlerini - düşüncelerinizi - fikir ve paylaşımlarınızı bekleriz. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|