"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| DANCE FOUR LİFE Kayıt Tarihi: 24-02-2007
| citröen service YARDIMCI OLİMMM
merhaba arkadaşlar.Adım serkan şu anda citeröen servisinde garanti işlerine bakıyorum. aracınızla ilgili bir sorun veya aracınızın özelliklerini bilmek isterseniz sadece konuya cevap yazarak sadece şase numarasının son 8erakamını (VF7LC9HYB_74436347) KIRMIZI OLANA RAKANAMLARI bana yazarsanız bende örnekteki gibi size yollarım. İYİ GÜNLER Ürün Tipi ÖZEL ARAÇ Ticari Marka/Parça tipi CITROEN Ürün Serisi C4 Gövde tipi 5 KAPILI HATCHBACK Yüzey işleme SX VTR Motor TÜRBO DİZEL DV6TED4 PARTİKÜL FİLTRESİZ Aktarma sistemleri 5 MEKANİK VİTES KUTUSU Model Yılı ** 2004 Boya Tipi METALİK VERNİK BOYA Kasa Rengi LAV SİYAHI BOYASI İç Kaplama Tipi KADİFE COTTA + BENEKLİ "SQ" Döşeme Rengi "FC" Şanzuman (Özellikler) BE4 L MEKANİK VİTES KUTUSU Motor (Tip) MOTOR TİPİ EV/DV İlave Monogram, Çeşitli İLAVE AMBLEMSİZ HARİÇ Araç özellikleri Motor besleme Mazot Filtresinde Su Dedektörü YAKIT FİLTRESİNDE SU DEDEKTÖRÜ İLE Silindir karteri (Madde) ALÜMİNYUM SİLİNDİR KAPAĞI Yakıt MOTORİN Egzoz Emisyon (Motor) KİRLİLİK ÖNLEME DEPOL CEE 2000 (MOTOR) Katalizör 2 BİLEŞENLİ PLATİN EMPRENYE FİLT KATALİZ Yağ Soğutması MOTOR SU/YAĞ EŞANJÖRÜ Motor Soğutma RADYATÖR EP.32 - 21 DM2 ALÜMİNYUM LEHİMLİ Karter Gazı Devresi Isıtması KARTER GAZ DEVRESİ ISITICISI YOK EOBD oto diyagnostik "EOBD" K KENDİNE DİYAGN SİSTEMİ AKSELEROMETRESİZ Araç Teknik Egzoz Emisyon L4 ARAÇ KİRLİLİK ÖNLEME TEKNİĞİ Partikül filtresi PARTİKÜL FİLTRESİZ Fan 1 ADET FAN 130WAERO Benzin Buharı Toplayıcı BENZİN BUHARLARININ GERİ ÇEVRİMİ YOK Enjeksiyon Bağlı Değişkeni MOUNTING BOSCH Depo filtresi İÇ DEPO FİLTRESİ Vites kutusu Aktarma Vites Torku CP 19 X 72 Tekerlek Tipi TEKERLEK RADICALE 16 İNÇ Debriyaj HİDROLİK DEBRİYAJ Vites Kutusu Tipi (Onaylama) BE4/5 L TİP VİTES KUTUSU Diferansiyel (Kutu) DİFFERANSİYEL 84 Lastikler (Boyut, Tip) OTO LASTİĞİ 205X55X16 V Monte Edilmiş Tekerlekler TEKERLEK 6 İNÇ ½ Tekerlek (Tip) METAL 1. ALAŞIM JANTLI TEKERLEK MONTAJI Lastik Hava Basinç Kaybı Göstergesi ŞİŞİRME BASINCI KAYBI GÖSTERGESİZ Şanzuman Tip BE4R MEKANİK VİTES KUTUSU Süspansiyon Direksiyon Frenler ARKA Viraj Demiri ARKA VİRAJ ÇUBUĞU ÇAP 27 Direksiyon Kolonu MANÜEL AYARLANABİLİR DİREKSİYON KOLONU ÖN viraj önleme 22 mm ÇAPLI ÖN VİRAJ ÇUBUĞU Direksiyon Pompası Yağının Soğutulması DİREKSİYON TAKV.YAĞ POMP.SOĞUTMASI YOK Süspansiyon NORMAL SÜSPANSİYON Sabitlik Dinamik Kontrolü ESP SİSTEMİ İLE Fren Bağlı Değişkeni ESP BOSCH 8 0 Yön (İşleyiş) ELEKTROHİDROLİK TAKVİYELİ DİREKSİYON Pedal grubu (tip) STANDART PEDAL TAKIMI Kaporta ekipman Sesli İkazlar STANDART DIŞI KORNA Anten KISA TAVAN ANTENİ ARKA aerodinamik deflektör BAGAJ KAPAĞI ÜST ARKA DEFLEKTÖRLÜ MONTAJ Dekorasyon (Boya) GÖVDE RENGİ DEKOR Yan Jantlar (Görünüm) ŞASİ RENGİ AST BOYALI Y.KORUYUCU ÇITA Yan Jantlar (Boyut) YAN FARSIZ Tekerlek Jantı (Stil) STİL MEDAILLON 16 İNÇ Geri Vites Lambası 1 GERİ VİTES LAMBASI İLE BİRLİKTE Eşik Aydınlatma Lambası REFLEKTÖRLÜ KAPI ARALIĞI LAMBASIZ Koruma İlavesi (Motor Altı) MOTOR ALTINDA İLAVE KORUYUCULAR YOK Aerodinamik sızdırmazlık ÖN KAPUT LASTİĞİ VAR Dış Dikiz Aynası ilave Fonksiyonu MANÜEL KATLANABİLİR DIŞ DİKİZ AYNASI Egzoz Çıkışı Çerçevesi KAPAKSIZ EGZOZ ÇIKIŞI Motor Tarafı Ses Kesme BONNET SOUNDPROOFING ÖN Cam Sileceği YAĞMUR KAPTÖRSÜZ ÖN CAM SİLECEĞİ ARKA Cam Sileceği ARKA CAM SİLECEĞİ Far Sileceği FAR SİLECEKSİZ ÖN Yüz Tikacı KAPAKSIZ ÖN YÜZ Tavan Camı TAVAN CAMSIZ Arka bagaj camı ARKA BAGAJ KAPAĞI CAMI SABİT Çamurluklar ÖN+ARKA KASA RENGİNDE STA. SAC TAMPON Çamurluk (Bavet) ARKA PAÇALIK YOK Plaka TRAFİK PLAKASIZ Port Bagaj PORT BAGAJ OLMADAN MONTAJ Sis farı SİS FARLARI Stepne KÜÇ.ÇELİK SAC JANT TEK.+ STA OLMAY O.LAS Dış Dikiz Aynası (Sürücü Tarafı Yarı Çapı) DIŞ DİKİZ AYNASI BOMBELİ Açılır Tavan SABİT TAVAN Çamurluk kenarı ŞASİ RENGİNDE SAC TAMPON KORUYUCU BANDI Cam (Görünüm) BYSZ Cam (Tip) ÖN CAM ÇOK KATMANLI + YAN VE ARKA SERTLEŞTİRİLMİŞ Eller Serbest Calıştırılması ve Erişimi ELLER SERBEST GİRİŞ VE MARŞ SİSTEMİ OLMAKSIZIN İç donanım Hırsızlık önleyici alarm ALARMSIZ Çakmak ÇAKMAKSIZ ARKA Baş Destekleri AYARLANABİLİR ARKA BAŞ DAYANAĞI ÖN Baş Destekleri ÖN AYARLANABİLİR BAŞ DAYANAĞI ARKA Koltuk MİNDER AYRI KATLANABİLİR + ARKALIK AYRI KATLANABİL ARKA Koltuk Dirsekliği ARKA KOLTUK KOLLUĞU YOK Klima (Ortam Sıcaklığı °) SICAK ÜLKE Çocuk kilidi ARKA ELEKTRİK KUMANDALI ÇOCUK KİLİDİ Vites Dereceleme KM/H BÖLÜMLÜ Devir saati SAYISAL KİLOMETRE SAATİ İlave Isıtma OTOMATİK İLAVE ISITMA Gösterge Paneli Donanımı ÖN KONSOL KAHVERENGİ CHIC Gösterge (Genel Özellikler) SAYISAL GÖSTERGE PANELİ ÖN YÜZ GRİ ASLAN Kapı Döşemesi KAPI PANELİ KROME SATEN DEKOR YOK Hoparlör 4 ÖN HOPAR(2 TW +2 ÖN)+2 ARKA HOPARLÖR Radyo kumandası RADYO UZAKTAN KUMANDASI İzolasyon (Perde, Yan Güneşlik, Açılır Tavan) GÜNEŞLİK PERDESİZ Yolcu Ön Koltuk Yükseltme YOLCU TARAFI YÜKSEKLİK AYARLAMASI YOK Sürücü ÖN Koltuk Kumandası MANÜEL ÖN SÜRÜCÜ KOLTUĞU KUMANDASI Yolcu Ön Koltuk Kumandası MANÜEL ÖN YOLCU KOLTUĞU KUMANDASI Sürücü ÖN Koltuk Ayarı SÜRÜCÜ TAR. BEL VE SABİT YAN KORUYUCUSU Yolcu Ön Koltuk Ayarı YOLCU TARAFI BEL VE YAN KORUYUCUSUZ Sürücü ÖN Koltuk Kapanması KATLAMASIZ SÜRÜCÜ ÖN KOLTUĞU Yolcu Ön Koltuk Kapanması KATLAMASIZ ÖN YOLCU KOLTUĞU ÖN Koltuk Dirsekliği ÖN KOLÇAKSIZ MONTAJ CD KOMPAKT DİSK MONTAJI YOK Saklama Kutusu EŞYA DOLAPSIZ Navigasyon Sistemi NAVİGASYON SEYİR SİSTEMİ YOK Far Lambaları HALOJEN LAMBA ARKA Cam Açma KADEMELİ ELEKTRİKLİ AR CAM KRİKO KUMAND Tavan Lambası WITHOUT LATERAL TRAJECTORY MONITORING Ekran GÖSTERGE (RADYO+SAAT+VE VEYA T°,CD) BELLEKSİZ Makyaj Aynası SÜ+ YT GİZLİ LAMBA AYDINLATMASIZ Yağ Göstergesi YAĞ SEVİYESİ ALGILAYICISI ARKA Baş Destek Montajı 3 ARKA BAŞ DAYANAĞINI MONTAJI Isıtıcı ISITICISIZ KOLTUK Ön Yan Hava Yastığı YAN GÖĞÜS HAVA YASTIĞI + PERDE Donanım Paketi SÜRÜCÜ OKULU DONANIM PAKETİ YOK Dış Dikiz Aynası (Isıtmalı) REZİSTANMSIZ DIŞ DİKİZ AYNASI Hava Yastığının Devreden Çıkarılması ŞİŞME HAVA YASTIĞI MANÜEL NÖTRALİZASYON Kapı iç kumandası (görünüş) İÇ KAPI KUMANDASI KAHVERENGİ CHIC GÖRÜNÜŞLÜ Tabla düzeltici far FAR MESAFELERİN MANÜEL AYARLANMASI ÖN Konum Koruması ÖN BÖLÜM KORUMASIZ ÖN Güneşlik SÜRÜCÜ + YOLCU TARAFI (BELİRTİLMEMİŞ) Saklama (Sürücü Yeri) KAPALI YAN EŞYA GÖZÜ CAMSIZ Radyo alıcı SES KOMPAKT DİSK SİSTEMİ RDS "RD4" Hız Ayarlayıcı HIZ REGÜLATÖRÜ VE HIZ SINIRLANDIRICISI Sürücü ÖN Koltuk Yükseltme SÜRÜCÜ TARAF YÜKSEK. PARALEL AYARL+ÖN İç Dikiz Aynası İÇ DİKİZ AYNASI GÜNDÜZ -GECE ELEKTROKROMAJLI DEĞİL Yükleme Hacim Saklaması BAGAJ İÇİNDE FİLE YOK Halı YOL HALISI KORDONLU DILOUR F550 Radyo ayarlayıcı MONO RADYO TUNERİ İç Koruma İÇ KORUYUCUSUZ Engel Teşhisi CİSİM DEDEKTÖRSÜZ (MESAFE DEDEKTÖRSÜZ) Yan Perdeler YAN PERDESİZ Döşeme Adaptasyonu KÖRÜK+STANDART TOPUZ PASTİL KROME Paspas ÜST HALI YOK Amfi DENGELEYİCİ AMPLİFİKATÖR YOK Kilitleme Kumandası OTO + BASİT MERKEZ KİLİT SİST İLE KİLİT Direksiyon Volanı 2 KOLLU SÜNGER DİREKSİYON SİMİDİ Çocuk gözetleme iç dikiz aynası ÇOCUK GÖZETİMLİ İÇ DİKİZ AYNASIZ Elektrik Alternatör ALTERNATÖR 15. SINIF Akü L2 400 AKÜ Marş motoru 5. SINIF MARŞ MOTORU Özel Aydınlatma AYDINLATMASIZ BÜTÜN ALAN Çoklu bağlantı sistemi (mültipleksaj) MONTAJ MULTİPLEKSLİ CAN CAN Ekipman markası Çeşitli Tasarım temeli (IL) İSRAİL Değişkenlik Kriterleri, Müşteri Kavramı ALT KİRLİLİK ÖNLEME Atmosfer ATMOSFER TOZU Sürüş Tarafı (Sürücü Yeri) SOLDAN SÜRÜŞ Radyo Dinleme Prizi AKSESUAR PRİZİ Yan Darbeler TAKVİYESİZ KAPI Anahtar Takımı 1 HF PLIP ANAHTAR + 1 TEK ESAS ANAHTAR Seyir İYİ YOL Dış Aksesuarlar DIŞ KAPI KOLL+AYAK+ARKA KUM BSIZ DİK AYNA KASA REN Ön İşaretleme Üçgeni ÜÇGEN REFLEKTÖR DÜZENEĞİ YOK |
| | |
| | #2 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
| Re: citröen service YARDIMCI OLİMMM
Serkan merhaba; Bu sitede böyle birini bulmam iyi oldu. Bende 7 mayısda yeni 98 Saxo vts aldım. Bu benim ilk Citroen arabam ve çok bilgi sahibi değilim. Yine öğrenmiş olduğum tüm bilgileride bu sitedeki arkadaşlardan öğrendim. Sizden de biraz destek alabilirmiyim VTS hakkında. Nelere dikkat etmeliyim. Kronik sorunlar vs vs. |
| | |
| | #3 |
Slm İlk Önce Hayirli Olsun Saxo 1.6İ 90 Beygİr GÜcÜnde ,mekanİk Vİtes Kutulu, Takvİye Desteklİ Dİreksİyon 3kapi Bİr Aracin Var. Bu AraÇlar Çok SaĞlamdir.zaten Üzerİnde Şİfrelİ Kontak Bulunuyor. Kolay Kolay Ariza Yapmaz.hanİ Derler Ya BÜtÜn Arabalarda Bu Sorun Var Dİye Ama Bu Arabalarda BÜyÜk Ariza Meydana Gelmez. Her Arabada OlduĞu Gİbİ Ön Takim,bakim Vs...yaptirman Lazim. Sana Hayili SÜrÜŞler Dİlerİm... |
| | |
| | #4 |
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
|
| | |
| | #5 |
| Pişman Değilim | Re: citröen service YARDIMCI OLİMMM
90 model saxo vts'ler 90 hp mi? ben daha güçlüdür diye tahmin ediyordum
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
90 HPlik VTS de var....Ama sadece adı VTS moturu VTR... QQ4 sendeki safkan VTS mi? |
| | |
| | #7 |
Safkan VTS mi onu bilmiyorum. Citroen konusunda çok bilgi sahibi değilim. Ama bildiğim kadarıyla VTR motorları 8 subap 90 beygir. Benim aracım 16 subap gücü de 120 beygir olması gerek. Birde aksesuar olarak yine VTR de çift airbag yok sanırım. Benim aracımda çift airbag var. |
| | |
| | #8 |
Slm Beyler Saxo Vtr AraÇlar 8valf 75 Beygİr Tek Aİrbag Saxo Vts AraÇlar 16valfe 120 Be7ygİr Çİft Aİrbag |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
VTR 90 bg olmasın... Saxo 1.4 ile karıştırdın herhalde.... |
| | |
| | #10 |
| SAxo VtS TUrboO | Re: citröen service YARDIMCI OLİMMM
vtr 75 beygir değil sen nası yarıdımcı olcan kardeş?? bana şöyle bi bilgi lazım vts 16v ecu pinoutlrda ateşlemeden kaç volt geçiyor max.? mesela bunu öğrenebilcenmi?piggyback unit takarken böyle bir bilgiye ihtiyacımız var??
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|