"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Pert Araç Satış Sistemi - Pert Otomobil - EN-KA Otomotiv 1997 model pert bi s320 var airbagleri o kazada açmamışsa senin kazada açmamasıda normal gibi gözüküyo |
| | |
| | #12 | |
| Doctor | Alıntı:
kaskon yokmu
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... Mesajı son düzenleyen initial-d : 22-06-2008 - 03:31 | |
| | |
| | #13 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-01-2007
| arkadaslar yarın fotolari koyunca anlarsiniz demek istedigimi simdi ne desem bos arabada saglam birsey kalmadi diyorum bi aracta sasenin ilerlemesi durumunda eger o airbag acilmamissa bence hic bir sekilde acilmaz.... |
| | |
| | #14 |
| Doctor |
kaskon varmı kaskon
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #15 |
| Bulgarian Girls Fan:) |
Aracin bi fotosu gelsinde bakalim.Merak ettim airbag i achmayan o makineyi ![]() Tampon kirilmasi,far kirilmasi,cam catlamasi vs gibi kazalarda acilmasini dogru bulmuyorum airbag in. Agir hasar almadigi surece acilmasin. Kafayi kullansin |
| | |
| | #16 |
| ![]() ![]() resimler buyrun |
| | |
| | #17 |
| |
| | |
| | #18 |
|
motor nereye gitmiş ortada buyur burdan yakın kardesler bana bilgili biri yorum yapsin lütfen yok soyle oldu yok boyle oldu demektense !!!!! rica etsem
|
| | |
| | #19 |
| Doctor |
patlamayabilir işte tamam.dava açsan kazanma ihtimalin 0 a yakın.emniyet kemerini taktığını kanıtlayabilirmisin en azından? kaskon varmı diyorum?
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #20 |
| Bulgarian Girls Fan:) |
Resimler keshke biras dah abuyuk ve yakindan olsaydi.Daha iyi bi yorum yapabilirdik.Motorun gitme konusunda arada kaldim,tabi sen daha iyi bilirsin. Su olayda kisisel gorushum patlamamasi yonunde airbag in masraf cikarmasin boshuna. Eger kasko varsa ama,ne patlarsa patlasin. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| airbag, kaza, patlamadı, yaptim, yardim |
| Konu Seçenekleri | |
|
|