"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-01-2007
| Merhaba arkadaslar 4 gün önce bir kaza yaptim aracim c4 40 50 km arasi bi suratle bir araca carptim benim arac sag tarafta ortaya dogru yedi darbeyi benim aracimda ne tampon kırıldı ne farlar parcalandi ne kaput, cam catladi tampon arkasindaki celik profil kırıldı ve sase direksiyona dogru 4 cm ilerlemiş durumda serviste soylenen bana ve aracta airbaglerden bir tanesi bile patlamadi emniyet kemeri bagliydi ve bu konu hakkinda detayli bilgi istiyorum citroen e dava acacam haklımıyım haksızmıyım diye bilmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim yarin resimlerini yuklerim bakarsaniz sevinirim iyi calismalar citroenciler.... |
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye |
abi iyi düşün kaybedersen dava masrafları filan hep senden çıkar |
| | |
| | #3 |
| Doctor |
hız çok fazla değil.ayrıca belirgin bi hasarda yok.darbede yandan gelmiş.sensör havayastığına gerek duyulucak bi kaza olmadığına karar vermiş demekki. sana bişey oldumu? çok düşük hızlarda açılmaması iyi bişey zaten.boşuna masraf.bi işe yaramadığı hızda açılması.hem sonra gelde anlat arabam taklalı ağır kazalı değil diye
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #4 |
|
dostmusun düsmanmisin kardesim ben sadece bilgili kişilerden haklımıyım haksızmıyım ogrenmek istiyorum allah gostermesin birine birsey olsaydi olumle sonuclansaydi kaza 42000 ytl yi ben sadece demir parcasina vermedim guvenligimide dusundum...
|
| | |
| | #5 |
| '95 |
Yeterli hız değil..50 kmden azdı belki..Kaza anında 30-40 kmye düşmüş olabilirsin..Desenki 80le vurdum açılmadı yardır hertürlü diyeceğim ama,pek haklı çıkacağını zannetmiyorum.Zaten aracındada bi hasar yok şaseyi yamultmuşsun sadece..geçmiş olsun.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
daha bugün enkanın sitesinde pert bi mercedes s serisine bakıyodum arabanın tavanı bile yamuk yumuk olmuştu ama airbagler sapasağlamdı her kazada açılıcak diye bişey yok yani gerçi bazen kaza olmadanda açılıyo çukura düşüp airbag açan bikaç mini biliyorum |
| | |
| | #7 |
| ACİLİS MESAJIMDA HATA VARDI DUZELTTIM Merhaba arkadaslar 4 gün önce bir kaza yaptim aracim c4 40 50 km arasi bi suratle bir araca carptim benim arac sag taraftan ortaya dogru yedi darbeyi benim aracimda tampon kırıldı, farlar parcalandi, kaput paramparca , cam catladi tampon arkasindaki celik profil kırıldı ve sase direksiyona dogru 4 cm ilerlemiş durumda serviste soylenen bana ve aracta airbaglerden bir tanesi bile patlamadi emniyet kemeri bagliydi ve bu konu hakkinda detayli bilgi istiyorum citroen e dava acacam haklımıyım haksızmıyım diye bilmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim yarin resimlerini yuklerim bakarsaniz sevinirim iyi calismalar citroenciler.... |
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye |
sonuçta kural olarak emniyet kemerinizi takmanız gerekiyor. bunun dostlukla düşmanlıkla alaksı yok ama hava yastığının patlaması da basit bir olay değil bin ytllerden bahsediliyor tamam belki insan hayatı herşeyden önemli ama o sırada hava yastığının üzerinde kalem olsa ve patlasa size saplanabilir gibi kötü yanları da var hava yastıklarının.
|
| | |
| | #9 |
|
Aracta fazla bi hasar yok diyen arkadaslarimin bilgisine ben sadece görünen büyük parcalari yazdim servisten bana cikardiklari masraf 10000 ytl gerisini siz dusunun kazanin boyutunun ufak tefek bi kazada hava yastigi belki patlamayabilir ama bence bu ufak bi kaza değil
|
| | |
| | #10 | |
| Doctor | Alıntı:
eğer sana bişey olmadıysa açılmaması iyi bişey dedim.zira açıldığında zarar verebilirdi birden pat diye orana burana.burnun bile kanamayacakken. bu demek değildirki daha ciddi bi kaza yapmış olsan açılmıyacak.ayrıca mahkeme kazanma şansın 0 gibi bişey.için rahat olsun.hızı düşük bulmuştur beyin havayastığı açmak için. bende megane 2 ile 50 km hızla giderken duran araca vurdum frenle birlikte ve fiestayı 5-6 mtre ileriye ittirmiş oldum.ne tamponda ne farda hiçbişey yoktu.çizik bile yoktu.bendede hiç bişey yoktu.ne olsun ki hızım frenden dolayı 30-40 a düşmüştür en az.ben açılmadığına sevindim.ama daha hızlı vursam kesin açılırdı
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| airbag, kaza, patlamadı, yaptim, yardim |
| Konu Seçenekleri | |
|
|