"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| kimi(seco)RAIKKONEN | C4 1.6 HDİ modifiye hakkında..
oncelkle team citroen ailesine slmlar yakn bi zamanda aldigim 2007 C4 1.6 HDI MCP modelinde yani triptonik vitesi olan modelde aslında suspansiyonlarda sorun yasioruz arka suspansiyonlar cok sert ve kasislerde,bozuk yollarda cok fazla iceri darbe aliyor bunu nedeni nedir ve nasıl cozulur?aslında bu sertligi virajlarda cok isimize yariyor salınım minumum derecede az. daha arabam 7.000 km ve 165 i anca gectik hatta zorlandim bunun nedeni nedir motorun daha acılmaması gibi bi sorunmu yoksa teknik bir arizandanmi kaynakalnır?bildigim kadariyla turbo dizel bir arac kullnıorum sizce turbonun ayarını biraz oynatsam nasil olur? yada bu c4 lere uygulanan dizel performans uniteleri nasıl olur garantide sorun yasatırmı ne dersiniz .? şimdiden bilgileriniz iiçin cok saolun
|
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: C4 1.6 HDİ modifiye hakkında..
165 düşük bir rakam. Zamanla açılırmı bilmem ama kesinlikle daha hızlanması lazım. Yani araca herhangi bir müdaheleden önce (turboyla oynama, çip filan) servise götürmekte yarar var. Eğer bir sorun varsa şu an için fabrikanın hatası, düzeltilmesi gerekir. Ama modifiye işleminden sonra pek ilgilenmezler açıkçası |
| | |
| | #3 |
| kimi(seco)RAIKKONEN | Re: C4 1.6 HDİ modifiye hakkında..
hehehe haklısınn ama yani insanin canını skmıyorda degil. 165 ben napim bole bir arabyı diye dusunuyor insan bi bakiyorsun aynadan arkanda beyaz sahin yol istiyor(daha isteyen olmadı ) cok utandırıcı bir durum olurdu bakalım yarın servise getrmeyi dusunuyrm ctr den almıstık arabayı orann servisi vardir herhlde orda daha iyi ilgilernirler diye umuyorum.
|
| | |
| | #4 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: C4 1.6 HDİ modifiye hakkında..
ya bizim araç 90 beygir 1.4 o bile 170'e çıktı, daha çıkmadık ama bi 5-10 km artabilirdi kalkış olsa hadi bizimki hafif derim de son süratte ağırlık pek etkilemez sanırım. sizin aracın son süratinin 185 filan olması lazım bence. hadi olsun 180, 165 kesin hatalı bir rakam ya açılmadı daha motor ya da servis halletmeli bence Mesajı son düzenleyen Stalker : 19-06-2007 - 01:36 |
| | |
| | #5 |
abicim bu benim icime iiice oturdu yarın servisin kafasına binecem buardaa arabann resmleri ekliyim bareh |
| | |
| | #6 |
buda bnm arabann resmler ihttp://www.loadtr.com/b-44558-kimiseco1.jpg http://www.loadtr.com/b-44560-kimiseco2.jpg Mesajı son düzenleyen kimiseco : 19-06-2007 - 01:50 |
| | |
| | #7 |
| HoTRoD Kayıt Tarihi: 14-11-2004
| Re: C4 1.6 HDİ modifiye hakkında..
Aynı aracın manueli babamda var,düz yolda 185 e kadar gidiyor,uzun düzlüklerde 195-200 civarı yapıyor.Otomatikleştirilmiş şanzıman 6 oranlı,belki 6.vites çok uzun tutulduğundan yüksek süratlerde isteksiz olabilir,onun dışında arka süspansiyon ortak bir problem,aracı bu şekilde kabullenmek gerekiyor.
|
| | |
| | #8 |
hm anlıyorum yha bncede bi sorundan kayanaklniyor eger ise yarar bisi yapamazlarsa servste yakicam gemiileri ve motorda oynama yaptiracm |
| | |
| | #9 |
| CLUB MDFYM Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 21 Otomobil: VTS
biz gayet ankara istanbul limitsiz otobanında 180 190 la geldik cruise control da zorlanmamıştı hiç ama araba 20000 km deydi
|
| | |
| | #10 |
| HoTRoD Kayıt Tarihi: 14-11-2004
Ara beyin tarzı uygulamalarla 140 hp ve 320 Nm tork alınabildiği söyleniyor.Hatta kullanan birisiyle konuşmuştum performansından çok memnundu.Fakat garantiyi bozmanı pek tavsiye etmem,süspansiyon ve kapı fitilleri,motor aksamı vb.konularda servis garantiden baya birşey değiştirebiliyor. Son sürat olayına fazla takılma araç asıl performansını 10000 km den sonra göstermeye başlıyor,ayrıca 5.viteste deneme yapabilirsin 165 fazla az geldi bana.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|