"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
|
ClioGt açtığım konuyla ilgilendiğin için teşekkürederim.
__________________ |
| | |
| | #12 |
| renaultsport |
ne demek ![]() hele ebay dedin mi akan sular durur |
| | |
| | #13 |
|
Ve dün akşam siparişlerim geldi.Hiçbir kırık,çatlak,çizik yok.İki tane sipariş vermiştim ikiside sağlam.Güzel ürün ama kapı çıtalarına olmuyor Neyse kapı çıtaları için olanınıda gördüğüm an siparişini vericem.Yardımcı olan herkese teşekkürederim.
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
baya çabuk geldı ![]() toplam maliyetı ne kadar oldu ?
__________________ |
| | |
| | #15 |
| renaultsport |
hadi hayırlı olsun |
| | |
| | #16 |
|
Toplam maliyet sanırım 12 ya da 13 ytl gibi bişeydi.Şuan kredi kartı ekstremi göremiyorum.Ama fazla maddi değeri yoktu. Teşekkürler clioGT.
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Watch |
ebayden alışveriş yaparken shipping bedeline dikkat et 3 dolarlık ürün için 20 dolar shipping ödeniyor bazen
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #18 |
|
Evet o durumun farkına vardım.Ama bu aldığım ürün ufak boyutlarda olduğu için fazla ücret tutmadı.Birşey daha dikkatimi çekti.Mesela şeffaf stopun fiyatı ulaşım bedeliyle birlikte burada satılanı kadar değere çıkıyor.Ebay'ın en güzel yanı değişik seçeneklerin bulunması. Az öncede arka bagaj kapağındaki Saxo yazılı amblem için teklif verdim.Eğer alabilirsem ulaşımıyla beraber bana 12 liraya malolacak.Burda sorduğumda 30 lira fiyat çekmişlerdi o amblem için.Yani bazı ufak tefek ayrıntılı yedek parçalar uygun fiyatlı.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|