"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Atilla Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Otomobil: 97 Saxo VTR I
| Bundan bulabilir miyiz ya da ebay'dan..... Kapı çıtası için bu tip amblemlerden buralarda bulabilir miyiz? Ya da ebay'dan almaya kalksam güven açısından şüphelenmelimiyim? Daha önceden ebay dan alışveriş yapan var mı? Aslında almak istediğim ürün maddi açıdan o kadar değerli değil ama malum kredi kartı bilgilerini vereceğim.O yüzden ebay ın karşınıda çok gel git yaşıyorum Cevaplarsanız sevinirim.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
|
Bunun en basit ve kolay yolu digital baskı yapan reklamcılara yaptırmak. Ben VTS nin kazanlı filtresinin üzerine buna benzer Citroen Sport stıckeri yaptırmıştım... |
| | |
| | #4 |
|
Teşekkürederim cevaplar için.Ebaydan almak daha mantıklı geliyor.Reklamcı tam istediğim gibi yapamaz farklı bişeyler çıkar falan,benimde moralim bozulur.Aslında bir ay önce güzel bi modelini bulmuştum.Eklediğim resimdekinden daha güzeldi.Onu bulunca alıcam kesin ebaydan.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| renaultsport | CITROEN SPORT badge for Saxo C1 C2 C3 C4 AX ZX Xantia on eBay, also Badges, Exterior Styling, Car Tuning Styling, Cars, Parts Vehicles (end time 21-May-08 23 13 BST)gelmesiyle 10 ytl... |
| | |
| | #6 |
|
Teşekkürederim.
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
Siparişini az önce verdim.1 ile 2 haftada teslim oluyormuş.Hayırlısı olsun umarım elime kısa sürede geçer de galiba yanlış ürün bu Siparişi verdikten sonra nasıl olduysa ölçülerine bakmak geldi içimden.Ölçüler anladığım gibiyse kapı çıtasına olmayacak Neyse bende daha orjin bir yer ararım artık geldiği zaman.
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
11x4 abi göktuğun verdığı lınk biraz büyük gelır arka bagaj kapağına yapıştırırısın
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
Baştan üçüncünün renklari farklı olsaymış daha iyi olurmuş.Sanırım aradığım boyuttakiler onlar ama renkleri iyi değil.Neyse takipteyim bende düştüğü an kapıcam Arka bagaj kapağıyla ön motor kaputu Çünkü iki adet sipariş verdim
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|