"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 05-01-2008
|
merhaba arkadaslar C4 VTR model aracim var daha once modifiye yapmis arkadaslara bi kac sorum var.. CAI ve son susturucu modifiyesi yapmak istiyorum hazir kitmi yoksa universal olanlardanmi tercih etmeliyim (arada baya bi fiyat farki var) ? Coilover arastirmasi yaptim Coupe modellere gore coilover bulamadim sadece 4 kapilar icin var, 4 kapi icin olan benim aracima uyarmi. Ayrica bicok parca Pug 307 yle uyumlu, 307 coiloveri uyarmi ? Headers aradim ama daha uretilmemis Ank.da Copur Egzos diye bi yer buldum. Daha once headers vb yaptirmis olanlar memnunmu ? Ankarada karbon fiber parca yapan varmi, karlikci halil veya fifty karbon fiber calisiyormu ? Ayrica son sustrucu veya CAI arabayi garanti disi birakirmi? Son olarak Ank.da Citroenlerden anlayan onerebileceginiz bi modifiyeci war mi(gelecek sene turbo uygulamasi dusunuyorum) ? baya bi soru sordum ![]() cevap verenlere simdiden tsk Mesajı son düzenleyen C4VTR : 09-01-2008 - 02:31 Sebep: edit |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-03-2008
|
Sakaryada oturuyorum ve karbon fiber parçaları isteğe göre üretebilirim.
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
sorduğun soruların bi çoğunu bilmiyorum ama filtre kiti arabayı garanti dışı bırakmaz servis müdürü ile konuştum bu durumu..xenon garanti dışı bırakıyor filtre kiti bırakmıyor..egzozda büyük ihtimalle bırakmıyordur.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|