"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| CUPRA | Yardim! Leon Bodykİt
ARKADAŞLAR SLM. BEN LEON BODYKİT ALMAK İÇİN BAYA Bİ HEVESLENDİM. FİYAT VERDİLER SEATTAN VE 3700YTL FİYAT VERDİLER. BİDE ÖN YAY KİTİ İÇİN 300 YTL FİYAT VERDİLER. YAY KİTİ VE BODYKİT YAPTIRIRSAM ÖN TAMPONU SÜRTME OLASILIĞIM ÇOK ARTARMI? YAY KİTİ İLE BİRLİKTE ARACIN 1,5 CM ALÇALACAĞINI SÖYLEDİLER. TAMPONUN EBAT OLARAK NE KADAR FARK ETTİĞİNİ BİLMİYORUM. FİYAT OLARAK BU İKİ UYGULAMA DOĞRUMUDUR BİLEN VARMI? BİDE KAFAMA ŞU SORU TAKILDI... ORDA İKİ KİŞİYLE KONUŞTUM.BİRİSİ DİYOR YAY+AMORTİSÖR UYGULAMASI YAPILIYOR DİYOR, DİĞERİ SADECE YAY UYGULAMASI. BENİM SPORT UPIM VAR VE ARKA SÜSPANSİYON FABRİKA ÇIKIŞLI SPOR ZATEN. ADAM DİYO ARKAYADA YAPALIM SPORT UPIN YAYLARI İLE BİZİM TAKACAĞIMIZ AYNI DEĞİL DİYOR.NE KADAR DOĞRU?AMAÇ SATMAKMI YOKSA DEDİĞİ DOĞRUMU, BİLEN VARMI?
__________________ |
| | |
| | #2 |
| CUPRA | Re: Yardim! Leon Bodykİt
güncelll....
__________________ |
| | |
| | #3 |
| BORAN Kayıt Tarihi: 20-02-2007
|
slm kardeş bende seat kulanıcısı olduğum için bu cevabı yazma sorumluluğunu hissediyorum bence tam yetkili bir servise danışmadan yapma hiçbir şey |
| | |
| | #5 |
| CUPRA | Re: Yardim! Leon Bodykİt
Eibach orjinal seat sport yaylarını taktım ön-arka, araba baya alçaldı. Handling çok iyi oldu. Bu kadar beklemiyordum...
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-03-2007
| Re: Yardim! Leon Bodykİt
bende leon 1.6 16 v 115 bg orjinal leon signo var süperchanger ve body le ilgili yardımınızı bekliyorum herkes bi şeyler söylüyor ama işin uzmanından öneri almak başka
|
| | |
| | #7 |
| Guest
dedigin body kit şu anda 2.500 bilmiyorum sen ne zaman kaça sordun ama
|
|
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-09-2007
meraba bende leon var. body kit li .. 2750 ye aldım ben body kit i .. ayrıca şu an elimde leon için jant lastik ve yay var düşünürseniz .. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|