"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-08-2008 Şehir: istanbul Otomobil: honda
| Seat Ibiza Sport 1.9 tdi 130 hp Hakkında
Arkadaşlar uzun süredir dizel motor gücü yüksek bir otomobil satın almak istiyordum ufak bir araştırmadan sonra ibiza sport 1.9 tdi bana çok makul geldi, kağıt üstünde hakikaten çok güzel bir otomobil ama gerçekte kullananlar ve bilgisi olanlardan yardım istyorum bu otomobilin artıları ve eksileri nelerdir, şimdiden çok teşekkür ediyorum...
|
| | |
| | #2 |
| Bulgarian Girls Fan:) |
Gücü yeterli gelecektir.Ama Ben cupra tdi derim
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
cipleyince dahada guzelleşir
|
| | |
| | #4 |
| Torquetuning |
130 tdi İbiza da kullandım ve birçok chipledim, aynı şekilde Cupra TDI'da. Bana sorarsan aradaki fiyat farkına değip Cupra alınmaz. 130'luk TDI'da gayet torklu ve kullanımı keyifli bir araç ve chiple de rahatlıkla 160-165 HP'lere çıkıyor.
__________________ ! Audi4Ever ! |
| | |
| | #5 |
| Member |
Merhaba Bende uzun zamandır kullandığım 2003 İbiza Sport PD130 TDI var sanırım Tr'ye gelen en full ibizalardan biri,ss deri, tavan,ss orjinal body,ss orj. eksoz, orj. ss karbonderi direksiyon, orj.momo aks. kiti, orj. ss alm.kiti. chip, ekstra kerma hybrid turbo, downpipe, seat sport intercooler, custom alu pipes, de-egr, de-cat, mocal 16row mazot, samsung 24row yağ soğutucu, mocal 90deg. oil cooler sandw. adapt. , swoosh electronic egr, swoosh electronic boost, oil catch, slicon hoses, hks ssqv2 valve ve electronic blow-off controller, 17"O.Z. Antares jant ve lastik. Alpine 200Ri Dvd. vs. vs. aklıma gelmeyen birsürü ekstra var. Düşünürsen görüşelim. |
| | |
| | #6 |
| Team Lada |
sanırım ufaktan bi pazarlık başlayacak
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|