"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 30-09-2004 Yaş: 30
| Leon - Toledo
Selamlar; Yeni araç alma arifesindeyim. Düşündüğüm birkaç araç var. Bunlardan biri de başlıkta yazdığı gibi Leon ve Toledo Bu araçların şehiriçi ortalama yakıt sarfiyatı nedir? Hangi yıldan sonra 16V oldu? Signo' ların tamamı 16V mi? Olumlu ve olumsuz yanları nedir?
__________________ www.serkanuser.com |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Leon - Toledo
Toledo 1.8 20v 2000-2003 arası 0 alıp 80000km kullandım. 1.6 lara göre daha az yakmasına rağmen performans olarak da çok iyi bir otomobildi. Kalabalık trafikte 100km de 10 lt'yi Uzun yol(bodrum) 8/9 lt civarları idi.3 kişi bagaj ve 110-150 aralığında. Tavsiye ederim. keyifle kullanırsın. |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Toledo 1.8'i bende özellikle tavsiye ederim...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
Arabamı satmadan önce vardı bi kaçtane şimdi satılmış hepsi şans işte
| | |
| | #5 |
Bugün buldum bitane... 00 model, 97binde bordo... Çizik dahi yok düzgün araba... Yol bilgisayarındaki veri 10.6 idi... Fiyatta da anlaştık ve düşünmek üzere birkaç gün istedim. Eve geldim 335x2 vergiyi görünce sindim biraz... Yarın pazarı gezeceğim bakalım artık...
| | |
| | #6 |
| MatraX - I see you. | Re: Leon - Toledo
Vergideki adalaetsizlik ne yazık ki halen devam ediyor. Burada karar vermen gereken nokta performanslı bir araç mı, yoksa daha ekonomik sayılabilecek bir araç mı? Tercihini fiyat belirliyorsa 1.6 üstüne çıkma. Ama biraz daha perf. ve keyifli sürüş diyosan 1.8 veya üstüne bak. Bende 1.8 20V leon var. Çok memnunum kesinlikle öneririm.
__________________ MatraX Seat Leon 1.8 20V - I love this car. |
| | |
| | #7 |
| from BHYAL to İÜ | Re: Leon - Toledo
bende 1.6 almak istiyorum.leon 1.6 eski kasalardan .. 2003-2004 filan .. kullananlardan fikir almak isterim .. teşekkürler ..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Leon - Toledo
Leonu bilmem de bizde eski kasa bordu toledo vardı. Güzel bi araçtı ama artık eskidi biraz
|
| | |
| | #9 |
| (°ı\/ı°( Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
yeni leonun eksisi 1.6 motorunun 8v olması. bu bakımdan 16v motorlara göre biraz daha fazla yakıyor. kalan açılardan güzel deiyebilirim.
__________________ ıılllııllııııll.ıllılıııllıl..llııllıııllllıı BoBoLi the GreaT |
| | |
| | #10 |
| Member | Re: Leon - Toledo
arac aldınızmı ?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|