"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Bilgilenmeniz acısından lutfen okuyunuz....
Arkadaslar oncelikle Team Tofaş/Fiat olarak bu yıla dair planlarımdan bir kacını sizlerle paylasmak istiyorum. bursadaki tofas ı gectigimiz gunlerde arayıp yetkililer kendimi tanıttım ve Tofaş/Fiat ailesi olarak fabrikayı ziyarette bulunmak istedigimizi belirttim ve toplantıda gorusulup bana donulecegi soylendi ve birkacgun sonra beni arayıp alınan karar sonucu 2007 yılı icerisinde teknolojik yeniliklerin gizliligi sebebiyle hic kimseyi gezi amaclı fabrıkaya almıyorlarmıs bu nedenle insallah 2008 de gideriz. Konu baslıklarının coklugu nedeniyle yeni yıla temiz girmemiz acısından konuların baslıklarını yeniden acıp gecmise dair fazladan mesajlari temizleyecegiz. 2007 yılının temmuz veya agustos ayları arasında yani kayısının tam olgunlastıgı aylarda Team Tofas/Fiat ailesini birkacgun malatyada misafir edicegim ve malatyanın tum guzelliklerini gezdirecegim. Sizlerden gelen fikirler dogrultusunda dolu dolu gunler bizleri bekliyor.
__________________ Mesajı son düzenleyen blade44blade : 11-01-2007 - 18:14 |
| | |
| | #2 |
| Ace | Bilgilenmeniz acısından lutfen okuyunuz.... gelsinler gelsinler hepbirlikte ağırlarız...
__________________ Siz bilirsiniz Mesajı son düzenleyen blade44blade : 11-01-2007 - 18:15 |
| | |
| | #3 |
| artı_caraudio | Re: Wellcome to New Year
valla mesafe cok mehmet ama katılmak ısterdım dogrusu gusel bır gezı olurdu kaptan
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|