"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AdanaTuningClub ATC |
Hepİmİz Bİr Sekİlde Ya Tofas Arabalarini Kullanmis Yada Sahİp OlmuŞuzdur HİÇ Degİlse BİnmİŞİzdİr Bİr Akrabada Komsuda Mutlaka KuŞ Serİsİ Araclardan Bİrİ OlmuŞtur.Yanİ AÇikÇasi Çogumuzun GenÇlİgİne Çocukluguna Şahİt Olmus Bu Araclari Ureten Fİrmaya Cok Buyuk Tesekkurler Bence Onlara Bİr Plaket Yaptirmak Lazim Ama Benİm Uzuldugum Bİ Yan Var Bazi Arkadaslar Kucumsemektedİr Sahİnİ Dogani Kartali Ama Sunu Unutmayalim Kİ Onlardan Cok Daha Kucumsenecek Araclar Varken Onlara Yonelmek , Herkesİmden İnsanin Bİ Sekİlde Hatirasinin Ve Gecmİsİnİn Oldugu Bu Araclari Asagilamaya Calismak Kİbİrlİlİkten Baska Bİrsey Degİldİr Kİbİr İse Cok Kotu Bİr Davranistir. Ayrica Turk Mİlletİne Senelerce Hİtap Eden Tek Arabalar Bunlardir Bİr Husus Daha Varkİ Bence Keske Tofas Fabrİkalari Yenİ Kasalarini Da Cikarsaydi Bence Cok Tutardi... )):d Tabİkİ Fİrma Yonetİm Polİtİkasi Oldugundan Ona Sozumuz Yok Ama Tuketİcİnİn İsteklerİ Ve Dusuncelerİ Bence Onlar İÇİn De Cok Onemlİ.Bunlar Bİr Yana Bu Araclar Modİfİye Tutkunlarinin Da Ucuz Olarak Aradigi Araclar Haline Geldİ Yerlİ Uretİm Olmasi Ve Yedek Parca Bollugu Bunun En Bastakİ Sebebİ Olsa Gerek Ama Nedense Bİr Rallİ De Bİr Tirmanma Yarisinda Bu Araclari (kus Serİsİ) Goremedİk Bİlmİyorum Sİzler Ne Dusunuyosunuz Ama Ben Su Anda Bİr Sahİne Bİnİyorum Daha Once De Cok Tofas Araca Bİndİm . Ama Su Var Avrupa Araclari Da Tercİh Ettİgİm Oldu Genede Bu Kus Serİsİnİ Sevmeme Karsin Hatta Rahat Olmalarina Karsin Avrupa Araclar Sankİ Daha Konforlu Gİbİ Gelİyor Banada Bunu Da Soylemeden Gecemİyecegİm...
__________________ ...::!!!!www.adanatuningclub.com!!!!::... |
| | |
| | #2 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Re: Tofas Kus Serİsİ Efsanesİ
Peki.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 | |
| Senior Member | Re: Tofas Kus Serİsİ Efsanesİ
kendilerine verilen görevi gayet güzel başarmış bi seri.. ucuz parça + yaygın servis.. bu arabaların amacı buydu zaten o yüzden kimsenin 'yol tutmaz, ne gider ne durur, rahatsız, biçimsiz'.. gibi eleştirmeye, küçük görmeye hakkı yok, çünkü bu arabaların amaçları o değildi.. hiç kimse nasıl ferrariden arazi kabiliyeti beklemiyorsa şahinden de konfor ya da performans bekleyemez, şahin gitmiyor diye de eleştri yapamaz ![]() ha bu arada.. Alıntı:
neyse ![]() sevgiler..
__________________ ![]() | |
| | |
| | #4 |
| AdanaTuningClub ATC | Re: Tofas Kus Serİsİ Efsanesİ
kus serisi hakkındaki tum yorumları buraya bekliyoruz...
| | |
| | #5 |
| peace | Re: Tofas Kus Serİsİ Efsanesİ
o amerikanlara nal toplatan beyaz şahini gördükten sonra
|
| | |
| | #6 |
aldıgımız duyumlara gore amerikaya bile ayak basan sahin varmıs ![]()
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2004 Yaş: 25
| Re: Tofas Kus Serİsİ Efsanesİ
amerikaya ayak basan şahinin hikayesi başka amerikalılar zamanında bizim kuş serisini çok begenmiş düşük hacimli az yakan ve üretilmesi kolay olması yönünden Bi kaç tane götürmüşler bi kac test için testler fln iyi gidiyomuş taaki çarpışima testlerine kadar Adamlar şahini duvara 100le carptırmıs ve ardından aracın içindeki mankeni 6 saatte cıkarabilmişler ![]() Tabi ardından vazgecmişler kuş serisinden |
| | |
| | #8 | |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Tofas Kus Serİsİ Efsanesİ Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #9 | |
| matt Kayıt Tarihi: 15-12-2005
| Re: Tofas Kus Serİsİ Efsanesİ Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
bunun yanı sıra amerikalılar bişeyin daha farkına varmıslar bu testler sonucunda sahin le 100 km nin uzerine cıktıklarında sunu farketmisler arac cok buyuk bir sekilde titresim yayarak masaj etkisi yapıyormus ve suna karar vermisler.''bu aracı fıtık tedavisinde kullanabiliriz'' ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|