"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Malatya Oto Drag Dernegi |
Arkadaslar bildiginiz gibi gectigimiz aylarda takım kaptanlıgı secimleri yapıldı ve marka takımlarına birer kaptan secildi. Ve modifiyem yönetimide beni bu mukemmel markanın takım kaptanlıgına layık gorduler. ![]() Şimdi sizden şunu rica ediyorum. Tofaş/Fiat markalı arac sahibi uyelerimiz sizden ricam bu baslık altına isimlerinizi yazarsanız ve benimle birlikte bana destek olup marka takımımızı dahada basarılı aktiviteler,yardımlasmalar, vs.vs. icin ekibe katılmak isteyenleriniz lutfen belirtiniz. Cunki her basarının arkasında iyi bir ekip yeralmaktadır. saygılar... ekibimiz: 1.hkn61k 2.binRR 3.blade44blade 4.mirafiori 5.blacksporting 6.cigo 7...seçkin.. 8.Sempati]{ 9.Eray55 10.kickerr 11.se7ven 12.@uto enginee® 13.SiLGEC 14.sıvaslı 15.brava_gt 16.Focusport 17.emp ![]() 18.gecesurucusu 19.ABNEW 20.co-pilot 21.ggitaristt 22.sinan780 23.Focal_Doblo 24.hilmi1903 25.italyan_aygırı 26.Freezer 27.Barisengin 28.since1903 29.despor19 30.racing2 31.-------- 32.volkansah 33.WazDet 34.casual 35.B_R_K
__________________ Mesajı son düzenleyen blade44blade : 08-03-2007 - 10:50 |
| | |
| | #2 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 24
| Re: Team Tofaş/Fiat Üyelerinin Dikkatine!!! Alıntı:
listenin başına beni ekle cihan ben!!
| |
| | |
| | #3 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: Team Tofaş/Fiat Üyelerinin Dikkatine!!!
memnun oldum arkadasım.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Team Tofaş/Fiat Üyelerinin Dikkatine!!!
Eb başarılı olmasını arzu ettiğim takımlardan biri.. Diğerleri de ülkemizde yatırımları olanlar. Tofaş/Fiat binlerce insana iş sağlayan ve çok ciddi ihracat yapan ülkemizin en önemli firmalarından biri.. Özellikle Fiat'ın kuş serisinden kaynaklanan imajını düzeltmek için de çok aktif olmanız gerek. Ben de iveo kullanıcısı olarak bu takımda yer almak istiyorum. İveco'da ticari araçta ciddi yatırıma girişti.. Başarılar diliyorum.. Umarım sayınız yeterli olur ve bir gün tofaş fabrikasına gezi düzenlersiniz ve bu narkanın ülkemiz için önemini ile ne kadar ciddi üretim yaptıüını katılımcı arkadaşlar da görür..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #5 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: Team Tofaş/Fiat Üyelerinin Dikkatine!!!
katılımın bizlere gurur vericektir hakan abi. tesekkurler. saygılar abicim.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
"FIAT'S ARE FASTER THAN YOU THİNK" son zmnlarda pek takip edemiyorum forumu ama yinede elimden geldiğince fıat için bişeyler yaparım..
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #7 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Palio modifiye konusundan 20'ye yakın paliocu arkadaşımız vardı bir çoğu artık aktif olmasada,gördükçe gelirler inşallah... Ekle dememe gerek yok herhalde
__________________ |
| | |
| | #8 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Mehmet kaptan hayırlı olsun, pek aktif olamam ama Grande punto kullanıyorum sen de şahitsin |
| | |
| | #9 |
| Pişman Değilim |
hayırlı olsun, ekibe başarılar dilerim, babamdan 89 dan beri arada bir sıfırlayıp kartal kullanıyo, ilk şahsi arabam 97 uno 1,4ie, sonra 98 pali 1,6 hl, ve şimdi 2004 punto 1,4 dynamic yani biz hep Tofaş-fiat'çıydık ama işlerimin yoğunluğu ve eşimin baskısı nedeniyle çok aktif olamıyorum, bu yüzden konulara abone olup sadece fırsat buldukça okuyup-mesaj yazmakla yetinicem, sizlere başarılar diliyorum.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| seçkin | Re: Team Tofaş/Fiat Üyelerinin Dikkatine!!!
mehmet'cim hayırlı olsun. bende varım biliyosun.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|