"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| asomente | şahine jant lastik
arkadaşlar şahine 16 jant lastik almayı düsünüyorum herkez cok sürter camurlukları acman lazım falan diyo ama oynamak istemiyorum sizcede bi sürtme olabilirmi yaylar 2şer bakla kesik we fiat ne olr acaba asagı yukarı simdiden tesekkürler
|
| | |
| | #2 |
| uuu Kayıt Tarihi: 13-12-2005
| Re: şahine jant lastik
hem$erim senin yerinde olsam takmam, 15'' tak cunku ilerde basina dert acabilir 16''.
|
| | |
| | #3 |
| asomente | Re: şahine jant lastik
ne gibi
|
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-02-2006
kardes 16 iyi durur fakat alçaltmada yapmışsın problem olabilir senin icin fiyatlar yükselmis tabi ben baktım ama şimdi hatırlamıyorm yanlıs bilgi vermek istemem öğrendim zamanda hbr veririm 16 idael lastik ne hızı keser nede yolda cukurlarda falan fazla problem yaratmaz ama dediğim gibi camurluklara dikkat eet
|
| | |
| | #5 |
| ISPARTATUNİNG | Re: şahine jant lastik
195/40/16 tak hiçbirşey olmaz, düz yanak olacak lastikler. Ben kendim kullandım şahine, ve oldukçada kısa helezonlar. allesio turbo modeli takmıştım ve kumho lastik
|
| | |
| | #6 |
BEnde yeni bir tane gördüm burda fakat alçaltma yoktu fazla tabi kullanan arkadşım uyar diyor ozaman iş sana kaldı faster41 başarılarrr...
|
| | |
| | #7 | |
| bAn mı???o da neKi... Kayıt Tarihi: 18-03-2005 Yaş: 28
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
şahin gibi arabada yok ii modifiye olan |
| | |
| | #9 | |
| devılWEARShighQUALİTYtoo Kayıt Tarihi: 07-05-2005
| Re: şahine jant lastik Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| miyorrem | Re: şahine jant lastik
ewet davlumbazları mecbur aldıracaksın burda 17 takan var araba kalkmıyo yerinden motor oırjinal ama görünüşü çok güzel 16 olur ama ben bi forumda görmüştüm çamurluğu bi bezbol sopasıyla veya ona benzer bişeyle açabiliyolar vede işe yarıyomuş deneyen çok oldu basit ve pratik bi yöntem lastikler karşıya bakarken sopayı çamurlukla lastik arasına sıkıştır sonra sopayı karşıya dogru it eğer boya iyi olmamışsa arabanın belki çatlama yapar ama fazla eğmezsen sorun olmaz 3 cm falan olur kolay gelsin
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|